Bulvár

Top 20-as körözöttet fogtak el Domaszéken

Top 20-as körözöttet fogtak el Domaszéken

2009. július 30., csütörtök
Top 20-as körözöttet fogtak el Domaszéken

Két körözött személyt fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársai szerdán délután. Egyikőjük szerepelt a megyei top 20-as listán is – tudatta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Üzletszerűen, jelentős értékre elkövetett csalás és közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt volt érvényben elfogatóparancs az ellen a 32 éves férfi ellen, akit tegnap délután egy domaszéki tanyán fogtak el a rendőrök. A körözési csoport munkatársai előzetes adatgyűjtés eredményeként állapították meg a férfi tartózkodási helyét, majd intézkedés alá vonták. Ellene egyébként a rendőrség mellett a Vám- és Pénzügyőrség is elfogatóparancsot bocsátott ki. Egy 25 éves rablás és lopás miatt körözött nő is a rendőrségi fogdán töltötte az éjszakát, miután a körözési csoport munkatársai egy szegedi lakásban elfogták. A nő menekülni próbált, amikor megtudta, hogy rendőrök keresik, de nem járt sikerrel. Mindkét személyt további sorsáról az eljáró hatóságok döntenek – közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.