Bulvár

IV. Menyegző Esküvői Kiállítás: Vőlegénymegőrző, sör és póker

IV. Menyegző Esküvői Kiállítás: Vőlegénymegőrző, sör és póker

2009. február 10., kedd
IV. Menyegző Esküvői Kiállítás: Vőlegénymegőrző, sör és póker

Idén stílusosan Valentin-napra, február 14-ére és 15-ére időzítették a szervezők a IV. Menyegző Esküvői Kiállítást a Mars téren. A rendezvény az egykori kelengye kiállítást kívánja feleleveníteni és egy kicsit annak a helyébe is lépni.

Köztudott, hogy az utóbbi években egyre kevesebb esküvőt rendeznek a megyében és Szegeden is, ezért a szervezők ezúttal a Bálint-napra összpontosítottak, szóljon a szerelemről a nóta.

Pál Ildikó

szervezőtől megtudtuk, hogy a kiállításra rekord számú résztvevő nevezett be, a tavalyi 48-cal szemben, ezúttal 58-an jelentkeztek. Ami újdonság az idén, családi eseményeket, keresztelőket, névnapi, születésnapi partikat szervező cégek is bemutatkoznak a kiállításon nemcsak Szegedről, de az egész régióból, sőt a fővárosból is.

Pleskó-Almási Anita

, a másik szervező a szerelmesek kívánságkapujáról beszélt, ahol oltárt is felállítanak, és a bátrabbak helyben megkérhetik kedvesük, kiválasztottjuk kezét, ami mellesleg üzletileg sem rossz húzás. Indulásképpen az ifjú párt ajándéközönnel halmozzák el a kiállítók, és a szervezők tesznek arról, hogy az eljegyzésnek híre is menjen. A kétnapos kiállítást családi rendezvényként népszerűsítik, ahol az unatkozó vőlegényekről, férjekről is gondoskodnak a szervezők. Számukra egy vőlegénymegőrző sarkot alakítanak ki, ahol az erősebb nem képviselői önfeledten pókerezhetnek, sörözhetnek és sporteseményeket nézhetnek a plazmatévén. Már csak a szivarszoba és a sztriptíztáncosnő hiányzik, de ezt majd jövőre...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.