Sport

Az utolsó másodpercben nyert, és lett elődöntős a Szeged

Az utolsó másodpercben nyert, és lett elődöntős a Szeged

A szegediek mindössze egy másodpercet vezettek a találkozón

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 17., vasárnap
Az utolsó másodpercben nyert, és lett elődöntős a Szeged

Egy kiváló meccsen, remek teljesítménnyel győzte le hazai pályán is a MAC Ikonok együttesét a Goodwill Pharma Szeged, és jutott az Andersen Liga rájátszásának elődöntőjébe.

Fotó: Goodwill Pharma Szeged

 

A negyeddöntő nyitányán a címvédő otthonában egy 8-7-es sikert aratott a szegedi hokicsapat.

A visszavágó nem úgy indult, ahogy azt feltehetően a szegediek elképzelték. Az első harmadban nem sikerült feltörni a vendégek védelmét, bevenni kapujukat, kétgólos hátrányban találta magát a Goodwill Pharma Szeged.

A második játékrészben Biakin Artem és Morvay Bálint révén sikerült az egyenlítés, azonban a harmad második felében visszaállította kétgólos vezetését a MAC Ikonok.

Az utolsó, mindent eldöntő húsz percben hasonlóan alakult a forgatókönyv: két szegedi gól az elején, 4-4 állt az eredményjelzőn. A döntetlen állásból nem sikerült előnyt kovácsolni, a fővárosiak jegyezték a következő korongot. Szűk nyolc perccel a vége előtt zárkózott a Szeged ismét.

Biakin Artem a játékrészben a harmadik, a találkozón a negyedik találatát az utolsó másodpercben szerezte, ezzel megnyerte a negyeddöntőt a Szegednek. A hazaiak mindössze egyszer vezettek, a legvégén, kereken 1 másodpercig.

 

Andersen Liga, negyeddöntő 2. mérkőzés, Szeged, Városi Műjégpálya, vezette: Varjú Árpád, Belák Bence, 400 néző előtt
MAC Ikonok - Goodwill Pharma Szeged 6-5 (0:2, 2:2, 4:1)
Kiállítás percek: (2:2, 0:6, 0:4) 2:12
Emberelőnyben töltött idő: 10:25 / 02:00

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.