Sport

Edzőváltás a Szedeáknál: egy jól ismert személy veszi át az irányítást

Edzőváltás a Szedeáknál: egy jól ismert személy veszi át az irányítást

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 16., péntek
Edzőváltás a Szedeáknál: egy jól ismert személy veszi át az irányítást

A Körmend elleni bajnoki vereséget követően Nikola Lazics úgy döntött, távozik az SZTE-Szedeák vezetőedzői pozíciójából, lemondását pedig a klubvezetés elfogadta.

Fotó: Imre Faragó

 

Nagyon szeretem ezt a klubot és úgy érzem, most azzal tudok a legtöbbet segíteni, ha átadom a helyem, bízva abban, hogy az új energia, a friss impulzusok hasznára lesznek a csapatnak. A szezon elején aratott szép győzelmekre és a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutásra büszke vagyok, de a jelenlegi helyzetben tenni kellett valamit

- indokolta elhatározását Nikola Lazics.

A vezetőedzői pozícióban "visszacsere" történt, a Szedeák szakmai munkáját a szezon hátralévő részében ugyanis az a Simándi Árpád irányítja, aki 2022-ben Magyar Kupa-ezüstérmet nyert a szegediekkel és tavaly január végén éppen Lazicsnak adta át a karmesteri pálcát - számolt be a klub.

A szegedi klub november 26-án jelentette be, hogy december 1-jétől új ügyvezető áll munkába az SZTE-Szedeák csapatánál. Bonifert Domonkos helyét Kerpel-Fronius Balázs vette át.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.