Kosárlabda: Nikola Lazic elégedetten tekint vissza a szezonra

2017. május 10., szerda · Hozzászólok

kecskemet_szedeak70_gs

Ha nagyobb arányban tudott volna nyerni Kecskeméten a Naturtex-SZTE-Szedeák, akkor beállította volna történelme legjobb eredményét, hiszen idén is bejutott volna a legjobb nyolc közé. Hiába a pozitív mérleg a szezon végén, a 18 győzelemmel és 16 vereséggel zárt Magyar Kupa bronzérmes így a kilencedik helyen végzett, A csapat vezetőedzőjét, Nikola Lazicot kértük fel a mögöttünk hagyott idény összegzésére. Tovább »

Kosárlabda: a Kecskemét és a Kaposvár kigolyózta a Szedeákot a rájátszásból

2017. május 3., szerda · 4 hozzászólás

szedeak_falco81_gs

A Kecskemét három ponttal nyert Sopronban, míg a Kaposvár simán verte hazai pályán a már biztos hatodik Pécs együttesét, így hiába szereztek Nikola Lazic tanítványai ugyanannyi győzelmet mint a KTE, a rosszabb középszakaszbeli össz-gólkülönbség miatt lemaradnak a rájátszásról és a kilencedik helyen zárják a szezont. Tovább »

Kosárlabda: győzelemmel zárta a középszakaszt a Szedeák

2017. április 29., szombat · 6 hozzászólás

szedeak-kaposvar023kf

A maga részét megtette a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely utolsó középszakaszbeli meccsét megnyerte a Kaposvár ellen: a play-off szereplés szerdán dől el, amikor a szegediek szabadnaposak lesznek. Tovább »

Kosárlabda: utolsó esélyét ragadná meg a Szedeák a Kaposvár ellen

2017. április 28., péntek · Egy hozzászólás

szedeak-kaposvar004kf

Megeshet, hogy győzelmétől függetlenül utolsó szezonbeli mérkőzését játssza szombaton a Naturtex-SZTE-Szedeák, Nikola Lazic csapatának a győzelem is kevés lehet a play-offhoz – ha nem nyernek, akkor pedig biztos véget ér az idény számukra. Tovább »

Kosárlabda: kulcsmeccs vár a Szedeákra a hírös városban

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

szedeak_kecskemet50_gs

Nagyban befolyásolja a Naturtex-SZTE-Szedeák rájátszásba jutási esélyeit mindaz, hogy miképp zárja a szombati, kecskeméti fellépését: győzelmével ugyan nem biztosítja be helyét a legjobb nyolc között Nikola Lazic együttese, de vereségével minden bizonnyal elbúcsúzhat a play-offtól. Tovább »

Kosárlabda: hatalmasat hajrázott, de végül vereséget szenvedett Kaposváron a Szedeák

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

szedeak-kaposvar023kf

Túl nagynak bizonyult az első három negyedben összeszedett hátrány, s bár hatalmasat hajrázott Nikola Lazic-legénysége, végül alulmaradt a Kaposvárral szemben. Tovább »

Kosárlabda: visszajött a hajrában, de kikapott a Kecskeméttől a Szedeák + FOTÓK

2017. április 5., szerda · 4 hozzászólás

szedeak_kecskemet50_gs

Ugyan ledolgozta tizenhárompontos hátrányát a Szedeák a Kecskeméttel szemben, de végül nem tudta megfordítani a meccset, így fontos meccsen maradt alul Nikola Lazic csapata. Tovább »

Kosárlabda: soproni győzelemmel rajtolt a Szedeák a középházban

2017. április 1., szombat · 10 hozzászólás

szedeak-sopron011kf

Tizennyolc ponttal is vezetett a Naturtex-SZTE-Szedeák, végül a Sopron visszajött a mérkőzésbe, de fordítania már nem sikerült, így nagyon fontos győzelmet aratott Nikola Lazic csapata a középház nyitányán. Tovább »

Kosárlabda: a kupabronz után a bajnokságra fókuszálnak a Szedeáknál

2017. február 23., csütörtök · Hozzászólok

szedeak_szolnok_gyozelem54_gs

A klub történetelmének lapjai közé írta magát hétvégén a Naturtex-SZTE-Szedeák, miután Nikola Lazic együttese a Magyar Kupa nyolcas döntőjében bronzérmet szerzett. A sikerről a csapat edzőjével, valamint centerével beszélgettünk. Tovább »

Kosárlabda: visszajött a meccsbe, de a bronzért játszhat szombaton a Szedeák

2017. február 17., péntek · 7 hozzászólás

szedeak_szolnok52_gs

Ugyan majdnem eltüntette a húszpontos hátrányát a bajnoki címvédő Szolnok ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák, de végül az Olaj visszavágott a bajnokságban elszenvedett vereségért a Magyar Kupa elődöntőjében. Tovább »

Kosárlabda: nem bírta el kulcsemberei hiányát a Szedeák Kecskeméten

2017. február 1., szerda · 8 hozzászólás

szedeak_kecskemet11_gs

Juhos Levente sérülés miatt nem játszhatott, Nenad Sulovicot kizárták, míg Andrija Ciric kipontozódott: ez már sok volt a Szedeáknak Kecskeméten, amely 21 ponttal kapott ki. Tovább »

Következő oldal »