Sport

Hétfő délután indul a Pick Szeged felkészülése

Hétfő délután indul a Pick Szeged felkészülése

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 8., hétfő
Hétfő délután indul a Pick Szeged felkészülése

Hétfő délután egy felméréssel megkezdi a felkészülést az OTP-Bank Pick Szeged. A héten kezdődő Európa-bajnokság miatt csonka kerettel indul az év - olvasható a klub honlapján.

Fotó: Eliza Solya

 

„Edzésre fel!” – ez a mondat 2024. január 8-án nemcsak a felnőtt, hanem az akadémiai csapataink jelszava is lehet. Ma délután elkezdődik a januári felkészülés - írják.

Ahogy korábban már megírtuk, Kárpáti Krisztián keretéből többen is hiányoznak, hiszen a héten kezdődő Európa-bajnokságon szerepelnek.

Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Szita Zoltán, Luka Stepancic, Mario Sostaric, Marin Jelinic, Borut Mackovsek, Dean Bombac, Miguel Martins, Imanol Garciandía, Sebastian Frimmel sem kezdi el a csapattal a felkészülést.

Kilenc játékos rendelkezésre áll, kapus fronton például még igazán jó is áll a Szeged: Mikler Roland, Emil Imsgard és Nagy Martin is itt kezdi meg az alapozást. 

Biztosak vagyunk benne, hogy Nenad Damajanovics kapusedző már egy kemény edzésprogramot kidolgozott nekik. Erőnléti edzőnk, Répásy István is elkészült az edzéstervvel, az első nap még a felmérésről szól, utána fokozatosan kapják majd a játékosok a terhelést

- írják.

Matej Gaber, Gleb Kalaras, Carlos Molina, Szilágyi Benjámin, Rea Barnabás és Szymon Dzialakiewicz mezőnyjátékosok alkotják a szegedi keretet. Az első héten a kondiedzések mellett labdás tréningek is színesítik a programot, a második héten pedig már többször is az U21-es akadémiai csapattal edz a társaság, így népes lesz a keret.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.