Sport

Újra együtt a magyar csapat

Újra együtt a magyar csapat

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 13., hétfő
Újra együtt a magyar csapat

Sorban érkeznek a magyar válogatott tagjai, és elkezdhetik a közös felkészülést az Eb-kijutás szempontjából sorsdöntő Bulgária és Montenegró elleni találkozókra. 

 

Már amennyiben megrendezik a plovdivi találkozót. Ahogy arról beszámoltunk a bolgár labdarúgó szövetség hétfőre ígért döntést a mérkőzés ügyében. Előfordulhat, hogy játék nélkül vívja ki Európa-bajnoki kvalifikációját a magyar nemzeti csapat.

Ezekkel a hírekkel a játékosok nem foglalkozhatnak, a felkészülésre kell összpontosítani, ezt a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik kijelentette.

Éppen ezek a hírek azok, amelyekkel nekünk, játékosoknak tilos foglalkoznunk. Bízom benne, hogy egyik csapattársam sem agyal ezen túl sokat, úgy kell hozzáállni, hogy két kőkemény meccs vár ránk, amelyeken hat pontot kell szereznünk. Nem foglalkozunk azzal, hogy végül milyen döntés születik a Bulgária elleni meccsről. A lényeg: ha esetleg elmarad a meccs, akkor úgy jutunk ki az Európa-bajnokságra, ha pedig pályára lépünk, akkor úgy. Csütörtök este már Eb-résztvevőnek kell lennünk, semmi más nem számít.

Mindenesetre a kerettagok és a szövetségi kapitány, Marco Rossi láthatóan jó hangulatban érkeztek meg, és találkoztak.

Borítókép: M4 Sport

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.