Sport

Pontosztozkodás a hatpontos rangadón

Pontosztozkodás a hatpontos rangadón

2023. október 8., vasárnap
Pontosztozkodás a hatpontos rangadón

A szegedi csapat négy nyeretlen meccs után tudott ismét három pontot szerezni az előző fordulóban a Honvéd ellen. A Haladás botrányosan kezdte az idei szezont, 3 meccs után még nulla ponttal álltak a szombathelyiek, azóta viszont veretlen volt a csapat. Négy győzelem és három döntetlen volt a mérlegük az előző hét körben.

A győztes kezdőn nem változtatott Alekszandar Sztevanovics vezetőedző, így ugyanaz a tizenegy szegedi játékos próbálhatta meg a három pont begyűjtését, mint a Honvéd ellen.

A 20. percben szerezte meg a vezetést a hazai csapat, amikor már Molnár-Farkas Tamás is tehetetlen volt.

Nyíri Vince a jobb oldalon a 16-oson belül egy méterre az alapvonaltól nem beadást választott, hanem külsővel erőből kapura lőtt, a labda pedig a kilépő szegedi kapus mellett jutott a hálóba - írja a Délmagyar

Félidőben: Haladás - Szeged GA 1-0.

Gajdos Zsolt talált be egy kipattanó lövésből az 55. percben, amivel 1-1-re módosult az állás, és mint kiderült ezzel a végeredményt is beállította. Hiába voltak mindkét oldalt helyzetek, betalálni egyik együttes sem volt képes újra, így maradt a pontosztozkodás a hatpontos rangadón.

Végeredmény: Haladás - Szeged GA 1-1.

Haladás–Szeged-Csanád GA 1–1 (1–0)

Merkantil bank labdarúgó NB II., 11. forduló. Szombathely, 1100 néző. Vezette: Görög Márió (Horváth Zoltán, Vörös Dániel).

Haladás: Pálfi – Nyíri, Jagodics M., Csonka B. (Ene, 80.), Bosnjak (Szakály, 63.) – Zvekanov – Horváth R. (Simut, 63.), Rácz B., Csernik (Mohos, 80.), Doktorics – Pintér F. (Katona, 77.). Vezetőedző: Alekszandar Jovics.

Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Könczey (Kővári, 65.), Szilágyi Z., Nagy Zs., Gera (Papp Á., 69.) – Haris, Nyári (Márkvárt, 65.) – Prosser, Gajdos, Óvári (Tóth B., 69.) – Bíró B. (Borvető, 90.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.

Gólszerzők: Nyíri (20.), ill. Gajdos (55.).

A következő héten válogatott szünet következik, így majd csak október 22-én lép pályára legközelebb a Szeged-Csanád GA, akkor majd az éllovas Győri ETO látogat a Szent Gellért Fórumba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.