Sport

Túl kései volt a szegedi feltámadás a PSG ellen

Túl kései volt a szegedi feltámadás a PSG ellen

2023. szeptember 15., péntek
Túl kései volt a szegedi feltámadás a PSG ellen

A hibákkal teletűzdelt kezdés okozta a Pick Szeged vesztét. Az első félidőben több alkalommal is 3-4-5 gól volt a két csapat közötti differencia, ezt ügyesen kontroll alatt tartotta a PSG.

Azonban a félidőben sikerült rendezni a sorait a hazai együttesnek, ezt egyébként Bodó Richárd is kiemelte lapunknak adott interjújában. A második játékrész sokkal jobb szegedi játékot hozott, a zárkózásról szólt a mérkőzés. A francia csapat azonban rendkívül rutinos hozta le a második harminc percet is. A Paris Saint-Germain játékán és kompaktságán meglátszott, hogy a nyáron nem igazán kavarták fel az állóvizet a csapat háza táján. Olyan mértékű összeszokottsággal állt szemben az átalakulófélben lévő Szeged, amellyel nem tudta felvenni a versenyt.

A hajrában sikerült megszorítani a francia óriáscsapatot, Bombac ihletett formában játszott, sikerült mindössze egy gólra is felzárkózni, azonban a döntetlen nem jött össze.

Bodó Richárd is kiemelte, elismerte a francia csapat erényeit és érdemeit.

Ahogy kezdtük a meccset azt éreztem, hogy mindenki túlpörgött talán egy kicsit. A végére álltunk össze védekezésben, volt kapus teljesítmény is, pár védést hozott a Roli, és előjöttek az extrák is. A jobbik csapat győzött, gratulálunk nekik, de az pozitív volt, hogy 60 percig küzdöttünk. A meccset összességében nézve talán-talán egy pontot érdemelhettünk volna, de a Párizs jól játszotta le a kétszer harminc percet, szóval megérdemelték a két pontot

Bodó Richárd értékelt lapunknak a találkozó után.

Tudjuk mi a feladatunk, edzünk tovább és remélem elkezdünk majd pontokat szerezni a BL-ben is - tette hozzá.

A közönség értékelte a hazai csapat mentalitását és küzdését, a találkozó után a vereség ellenére is zengett az aréna a "Szép volt fiúk" skandálástól.

Legközelebb jövő csütörtökön, a THW Kiel vendégeként játszik a nemzetközi porondon a Pick Szeged, majd az Aalborg érkezik a Tisza-partra az azt követő héten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.