Sport

Hét gólos szegedi kupasiker Baján

Hét gólos szegedi kupasiker Baján

2023. szeptember 16., szombat
Hét gólos szegedi kupasiker Baján

Az első félidőben kétgólos előnyt szerzett a Tisza-parti csapat. A két gólszerző Horváth Milán és Gajdos Zsolt volt. Előbbi egy közeli fejesből, utóbbi egy jól eltalált szabadrúgásból talált be.

A fordulást követően beindult a gólgyártás.

A csereként beálló Fábiánkovits István hamar megszerezte első gólját a csapatban. Később Doncsecz Levente hasonlóképpen járt el. Acsimovics Dimitrije góllal debütált tétmérkőzésen a szegedi csapatban. Márkvárt már második gólpasszát jegyezte, amikor szögletét követően Fábiánkovits csúsztatott a Sztruhák hálójába. A 7-0-ás végeredményt Könczey Márk állította be.

Természetesen elégedett vagyok, hiszen hét gólt szereztünk és egyet sem kaptunk. Nem szabad azonban túlértékelni ezt a sikert. Tiszteljük az ellenfelet, de mi más célokért küzdünk. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy maximális önbizalommal játszottak a srácok, bízom benne, hogy ezt a formát át tudjuk menteni az erősebb csapatok ellen is

nyilatkozta Alekszandar Sztevanovics, szegedi vezetőedző a siker után.

MOL Magyar kupa, 3. forduló
Bajai LC (Vármegyei I.) – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–7 (0-2)
Baja, vezette: Práth Dávid (Gordos, Urgyán)
Baja: Sztruhák – Szolga (Pokker, 83.), Fehér, Németi (Megyeri, 63.), Knap, Bölcskei, Nébl (Urlauber, 63.), Bányai (Dózsa, 83.), Baladin, Mezőfi (Kerezsi, 42.), Szeibert.Vezetőedző:Koch Tamás.
Szeged-Csanád GA:Takács – Radics (Palincsár, a szünetben), Acsimovics, Prosser (Papp Á., a szünetben), Magyar (Nyári, 51.), Gajdos (Fábiánkovits, a szünetben), Könczey, Horváth M., Kővári, Doncsecz, Márkvárt.Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics.
Gól:Horváth M. (21.), Gajdos (38.), Fábiánkovits (50., 69.), Doncsecz (56.), Acsimovics (60.), Könczey (77.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.