Sport

Fontos pontokat hullajtott a Tiszakécske otthonában a Szeged-Csanád GA

Fontos pontokat hullajtott a Tiszakécske otthonában a Szeged-Csanád GA

2023. szeptember 28., csütörtök
Fontos pontokat hullajtott a Tiszakécske otthonában a Szeged-Csanád GA

A hétközi fordulóban a labdarúgó NB II.-ben a Szeged-Csanád GA Tiszakécskén vendégeskedett. A három bajnoki mérkőzés óta nyeretlen szegedi alakulat olyan együtteshez látogatott, amely bármikor bárkire veszélyes lehet.

A hazaiak a 18. percben Zamostny Balázs büntetőjével szerezte meg a vezetést. Ezt követően a szegedi csapat hamar összekapta magát és Bíró Bence góljával már 36.percben egyenlített. Így tehát a felek 1-1-es döntetlennel vonulhattak a szünetre.

Alighogy elkezdődött a második félidő, szinte rögtön jött a hideg zuhany a Szeged-Csanádnak, hiszen Kocsis Dominik a 48.percben ismét vezetéshez juttatta a tiszakécskei csapatot. Ezt követően a Szeged-Csanád GA kicsit jobban felpörgött, aminek meg is lett az eredménye: a 70.percben Márkvárt Dávid góljával ismét kiegyenlítettek.

A 82. percben ismét Márkvárt volt a főszereplő, aki a saját térfelén elkövetett szabálytalanság után azonnal piros lapot kapott. A hajrában Prosser Dániel előtt adódott egy nagy lehetőség, de közvetlen közelről a kapus kezébe lőtt. Így végül maradt az állás, 2-2-es döntetlent ért el a Szeged-Csanád GA a Tiszakécske otthonában.

Tiszakécske–Szeged-Csanád GA 2–2 (1–1)

Merkantil bank labdarúgó NB II., 9. forduló. Tiszakécske, 500 néző. Vezette: Takács Tamás (Vígh-Tarsonyi Gergő, Belicza Bence).

Tiszakécske: Kiss Á. – Szőr, Viczián, Fodor F. – Balázs B., Erdei C. (Torvund, 70.), Szekér, Bertus (Csáki, 80.), Bencze M. (Grünvald, 70.), Kocsis D. (Krivoscsuk, 80.) – Zamostny (Cipf, 76.). Vezetőedző: Vas László.

Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Gera, Szilágyi, Nagy Zs., Tóth B. (Kővári, 66.) – Haris, Nyári (Borvető, a szünetben) – Gajdos (Prosser, 55.), Márkvárt, Óvári (Doncsecz, 55.) – Bíró B. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics,

Gólszerzők: Zamostny (18., 11-esből), Kocsis D. (48.), ill. Bíró B. (35.), Márkvárt (69.).

Kiállítva: Márkvárt (82.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.