Sport

Brutálisan bántalmazta feleségét, mégis szabadon engedték a Szeged egykori játékosát

Brutálisan bántalmazta feleségét, mégis szabadon engedték a Szeged egykori játékosát

2023. szeptember 26., kedd
Brutálisan bántalmazta feleségét, mégis szabadon engedték a Szeged egykori játékosát

Klara Buntic a horvát Dnevnik.hr-nek adott interjújában részletesen elmesélte, milyen brutális módon bántalmazta férje, a Denis Buntic. Mint azt mi is megírtuk, a Pick Szeged egykori játékosát családi erőszak miatt tartóztatták le a bosnyák Ljubuski városban.

https://szegedma.hu/2023/09/letartoztattak-a-pick-szeged-egykori-jatekosat

Az egykori horvát válogatott kézilabdázó felesége elmondta, hogy férje évek óta terrorizálta őt, de a péntekihez hasonló brutalitás még nem fordult elő. „Hosszú évek óta szenvedtem tőle, de még soha nem bántott így.

Zúzódások voltak a szemem alatt. Ha nem tudok megszökni, lehet végez velem.

Részeg volt, amikor lehetett, azonnal kiszaladtam a házból” – részletezte a történteket Klara Buntic, aki azt is elmondta, hogy férje rendszeresen drogozott és ivott.

„Becsuktam a szemem, amikor megütött. Nem tudtam megvédeni magam. Mindenhol ütött, a fejem, a hátam” – mesélte, és hozzátette, hogy a bántalmazás ráadásul a kilenc hónapos gyermekük előtt történt.

Az asszony azt mondta, hangfelvétel van arról, amelyen hallani, ahogy férje veri, ő pedig könyörög, hogy hagyja abba. „Az utolsó bántalmazás a hajnalban volt.

Megvert, majd amikor megfordult, valószínűleg valamilyen tárgyat keresett, amivel végezhet velem, de elszaladtam. Ha nem teszem, meghalok.

A barátomat hívtam, elmondtam neki, mi történt. Aztán hívtam a rendőrséget”- részletezte a történteket Klara Buntic.

A rendőrség őrizetbe vette a volt szegedi kézilabdázót, akinek a lakásában egy kisebb hadseregnek elég fegyvert találtak. A felesége azt mondta, hogy fegyverek, pisztolyok, Kalasnyikovok voltak pokrócba csavarva az ágya alatt.

Megdöbbentő, de a történtek ellenére Denis Bunticot a kihallgatás után szabadon engedték, csupán távolságtartási intézkedést hoztak, mely szerint 100 méternél nem mehet közelebb a feleségéhez.

Az asszonyt sokkolta a hír, hogy férjét szabadon engedték a brutális bántalmazás után. Klara Buntic szerint mindez azért lehetséges, mert az anyósa a bíróságon vezető tisztségviselő. Mint mondta, azért állt a nyilvánosság elé, mert eleget hallgatott és a célja, hogy mindenki tudja meg, mit tett vele Denis Buntic.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.