Sport

Juan Carlos Pastor 2023-ig Szegeden marad

Juan Carlos Pastor 2023-ig Szegeden marad

2021. június 11., péntek
Juan Carlos Pastor 2023-ig Szegeden marad

Juan Carlos Pastor a klub legeredményesebb vezetőedzőjének számít: 2 magyar bajnoki címet, 1 Magyar Kupa-sikert és 1 EHF-kupa diadalt ért el a kékekkel.

– Nagyon boldog vagyok, hogy még két évig a MOL-PICK Szeged vezetőedzője lehetek. Úgy vélem, nagyon jó munkát végzünk, a hangulat pedig kiváló a klubnál és a csapaton belül is. A kitűzött célokat is sikerült elérni, és ezt szeretném folytatni a jövőben is. Most az a célom, hogy folytassuk ezeket a sikereket. Várom a júliusi kezdést, hogy elkezdjük a munkát a következő szezonra. Mindenképpen fejlődni szeretnénk. Minden nap keményen dolgozunk. Fontos lesz a következő idényben, hogy az új Arénánkba költözünk, ez mindenkinek nagy előrelépés lesz. Két évre írtam alá, de számomra mindig a következő nap a legfontosabb – nyilatkozta a klub honlapjának a spanyol szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.