Sport

Megjelent a koronavírus a Szeged-Csanád GA legutóbbi ellenfelénél

Megjelent a koronavírus a Szeged-Csanád GA legutóbbi ellenfelénél

2020. augusztus 30., vasárnap
Megjelent a koronavírus a Szeged-Csanád GA legutóbbi ellenfelénél

A cikkben megemlítik, hogy a klub azonnal cselekedett, szombaton éjszaka és vasárnap reggel valamennyi játékosa, stábtagja és irodai dolgozója – a törvényes egészségügyi protokollt maximálisan betartva – Covid-teszten vett részt. Hozzátették, hogy a mintavételt a jövő hét elején megismétlik, ugyanis két negatív teszt szükséges a mindennapi munka folytatásához. 

Kikerült a válogatottból

A DVSC körül kialakult helyzet következtében elővigyázatosságól Korhut Mihály helyett Hangya Szilveszter csatlakozik a magyar válogatott keretéhez. A nemzeti tizenegy szeptember 3-án Törökországban lép pályára, három nappal később Oroszországot fogadja a Puskás Arénában.

A csakfoci.hu információi szerint a Debrecen egyik sportvezetője lett koronavírusos, ami szombat este derült ki, ezért kellett az egész csapatot tesztelni a Vasas elleni bajnoki után.

A hír szegedi szempontból azért lehet érdekes, mert szerdán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen játszott és nyert a Loki 3-0-ra a Nagyerdei Stadionban.

A Tisza-partiak vasárnap 19 órakor a Siófokot látják vendégül a Szent Gellért Fórumban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.