Sport

Műteni kell a Szedeák csapatkapitányát

Műteni kell a Szedeák csapatkapitányát

2020. január 21., kedd
Műteni kell a Szedeák csapatkapitányát

Wirth Ádám, a Naturtex-SZTE-Szedeák csapatkapitánya múlt héten az egyik edzés során térd- és oldalszalag szakadást szenvedett, illetve beszakadt az egyik porca. A játékosra műtét vár, saját becslése szerint a beavatkozást követően a teljes felépülés nyolc hónapot vesz igénybe.

– Teljesen ártalmatlan szituáció volt. Hozzám sem értek – emlékezett vissza Wirth. – Az első egy-két nap nem volt a legkellemesebb, hirtelen sok minden rászakad ilyenkor az emberre. Összességében pozitívan látom már a történteket, biztos, hogy sok mindent megtanulok majd magamról, és azon leszek, hogy a nyolcadik hónap végére jobbként térjek vissza. Sokat beszélgettem olyanokkal, akik túlestek már hasonlón, de szerencsére nem vagyok még túl öreg – mondta a klub honlapjának, majd példaképp említette a Szedeák korábbi csapatkapitányát, Andrija Csiricset, aki 34 évesen szenvedett hasonló sérülést, de ebből is vissza tudott jönni. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.