Sport

Kézilabda: hárman is távoznak a Picktől

Kézilabda: hárman is távoznak a Picktől

2017. május 30., kedd
Kézilabda: hárman is távoznak a Picktől
pick-zagrab023kf

A kölcsönbe érkező Sandro Obranovic és Uhr Kastelic mellett Bóka Bendegúz is távozik a MOL-Pick Szeged csapatától.

"Sokat kaptam Szegedtől, sokat fejlődtem, tanultam, amit a későbbiekben hasznosítani tudok majd a játékomban. Jól éreztem magam az egy év alatt, nem tettem le arról, hogy egyszer még a Pick játékosa legyek. Köszönök mindent, a szurkolók szeretetét, a játékosok barátságát, az edzők munkáját, a klubnak pedig, hogy itt játszhattam!" - értékelt

a klub hivatalos honlapjának

Sandro Obranovic

, aki a PPD Zagrebtől érkezett a szezon elején kölcsönben Szegedre.

Uhr Kastelic

szintén kölcsönbe érkezett a Tisza-partjára Marin Sego szezonközi sérülése miatt, ám sok játéklehetőséghez nem jutott a szlovén kapus. "Rövid időt voltam itt, de nagy hatással volt rám, ami Szegeden körülveszi a kézilabdát. Remek közösség a MOL-Pick Szeged, igazi család, jó volt itt lenni. Visszatérek-e? Ez csak rajtam múlik, ha úgy teljesítek, ha jól védek, akkor lehetek még a csapat tagja. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam azt, hogy milyen egy Európában is jegyzett klubban szerepelni" - mondta a Pick honlapjának a szlovén hálóőr.

Bóka Bendegúzt

is sok sérülés hátráltatta ebben a szezonban, így nem igazán sikerült beverekednie magát a gárdába. "Biztos jó emlékkel gondolok majd vissza, hogy itt játszhattam. Sajnálom, hogy idény közben jött az a sérülés, ami miatt sokat kellett kihagynom, így nem tudtam bizonyítani, hogy helyen van a csapatban. Egy remek városban, egy remek csapatban játszhattam" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.