Sport

Hencz Péter: Köszönet és hála a világ legjobbjainak

Hencz Péter: Köszönet és hála a világ legjobbjainak

2016. április 5., kedd
Hencz Péter: Köszönet és hála a világ legjobbjainak
Hencz_Peter

A fennállása negyedik Bajnokok Ligája-sikerét arató Szegedi TE együttesét köszönti Hencz Péter portálunkhoz eljuttatott írásában, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

Nem lehetett volna csodálkozni azon, ha április 4-én a magyar újságok címlapján ökölnyi betűkkel adtak volna hírt arról, hogy a Szegedi TE férfi tekecsapata a Bajnokok ligájában 2006, 2013 és 2014 után immáron negyedszer szerezte meg a világelsőséget, ami egyedülálló a világ tekesportjában. Hasonló sikersorozattal nem sok magyar sportoló dicsekedhet. Ha majd egyszer megírják a szegedi sportolók aranykönyvét, az első oldalán az ő nevüknek is ott kell szerepelni Janics Natasa, dr. Bánki-Horváth Béla és Czene Attila társaságában. A teke nem olimpiai sportág, pedig ott lenne a helye! Legyünk nagyon büszkék rájuk, becsüljük meg őket! Mindenek felett köszönjük, hogy városunk hírnevét az egész világon öregbítik.

Hencz Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.