Sport

Szezonnyitó gálát tartanak a szegedi jégpályán

Szezonnyitó gálát tartanak a szegedi jégpályán

2015. október 6., kedd
Szezonnyitó gálát tartanak a szegedi jégpályán
jegtancgala_mj 32

A szegedi jégpálya szeptember végén újra megnyitotta kapuit, így a közönségen kívül a szép számú jeges egyesület is visszatérhetett "otthonába". Az ICE-TEAM Műkorcsolya és Jégtánc Egyesület versenyzői leporolták a korikat és készülnek az október 10-én 20:30-kor kezdődő bemutatkozó-tagtoborzó gálára.

"Terveink szerint az egyesület versenyzői mellett budapesti egyesületek táncosai is bemutatják kűrjeiket, majd korcsolyaoktatásra, közös korcsolyázásra várjuk az érdeklődőket az esti edzés végéig (22:30). Az ingyenes eseményre kilátogatók a versenyzői bejáraton tudnak bejönni a jégcsarnokba, a korival nem rendelkezők részére a kölcsönzés biztosítva lesz. A rendezvényen egyesületünk versenyzőinek, továbbá az előző szezonban csatlakozott kezdők csoportos bemutatóját láthatjuk. Gyere el, hozd magaddal a barátaidat, szüleidet és ne felejtsd otthon a korcsolyádat! A Gála után korcsolya oktatás kicsiknek és nagyoknak 22:30-í g. Várjuk 6-10 éves lányok és fiúk jelentkezését, akik kipróbálnák tehetségüket ebben a sportágban" - invitálnak a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.