Sport

Kerékpáros teljesítménytúra indul Szegedről szombaton

Kerékpáros teljesítménytúra indul Szegedről szombaton

2015. április 7., kedd
Kerékpáros teljesítménytúra indul Szegedről szombaton
tavaszi_hajtas_kerekpar_bicikli

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. április 11-én, szombatos rendezi az esztendő első nagyszabású kerékpáros rendezvényét, a Tavaszi Hajtást.

A kerékpáros teljesítménytúra központja a kecskéstelepi Fekete István Általános Iskolában lesz. A nevezéseket itt lehet majd leadni a túra napján 8.30 és 10 óra között. A rajt a nevezést követően folyamatosan, egyenként indul. A túrát három távon lehet teljesíteni: mini (20 km/2 óra szintidő), közép (45 km/3,5 óra), nagy (70 km/5 óra). Az útvonal a Kecskéstelep - Szentmihály - Röszke / mini táv fordító / - Mórahalom / középső táv fordító / - Ásotthalom irányban vezet, majd vissza a túraközpontba. A túra folyamán a KRESZ szabályait betartva kell közlekedni, kerékpáros fejvédő és láthatósági mellény használata ajánlott. A távokat a meghatározott szintidőn belül kell teljesíteni. Röszke, Mórahalom és Ásotthalom önkormányzatainak, továbbá a Magyarvíz Kft., a Decathlon és a Chio jóvoltából a túrázók az ellenőrző állomásokon frissítőt kapnak.

Cangások, figyelem! Kerékpáros teljesítménytúrát rendeznek szombaton Szegedről indulva - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=525312

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.