Sport

A tájékozódási futóké lesz a terep a hétvégén Ásotthalmon

A tájékozódási futóké lesz a terep a hétvégén Ásotthalmon

2013. október 25., péntek
A tájékozódási futóké lesz a terep a hétvégén Ásotthalmon

Szombaton és vasárnap rendezi a 2013/14. tanévi Magyar Egyetemi és Főiskolai Tájékozódási Futó Országos Bajnokságát illetve a Szeged Kupa kétnapos regionális rangsoroló tájékozódási futóversenyét a Maccabi Vívó és Atlétikai Club Tájékozódási Futó Szakosztálya Ásotthalmon.

A szervezők 12 honi felsőoktatási intézményből várnak résztvevőket a Bedő Albert Középiskola, Erdészeti Szakiskola és Kollégiumból induló versenyre, amely szombat délben kezdődik a férfi és női kategóriák 3 fős váltófutamaival. Délután 14 órától a Szeged Kupa első napi megmérettetése rajtol el minden korosztály számára, vasárnap 10 órakor pedig elkezdődik a normáltávú verseny, amelyen az egyetemisták „A”, „B”, és „C” kategóriában döntik el a helyezéseket, illetve ezzel párhuzamosan a Szeged Kupa részvevői is rajthoz állnak. Az eredményhirdetésre várhatóan 13 órától kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.