Sport

Labdarúgás: négygólos, egyértelmű szegedi győzelem Szarvason

Labdarúgás: négygólos, egyértelmű szegedi győzelem Szarvason

2012. március 17., szombat
Labdarúgás: négygólos, egyértelmű szegedi győzelem Szarvason
Két kiállítás, négy szegedi gól, magabiztos győzelem: egy percig sem volt kérdéses szombat délután, hogy Szarvasról a nagy kedvvel futballozó Tisza Volán SC Szeged elhozza mind a három pontot.
0
-
4
Szarvasi FC
-
Tisza Volán SC Szeged
NB III Alföld csoport 17. forduló
Labdarúgó NB III Alföld csoport 17. fordulóSzarvasi FC – Tisza Volán SC Szeged 0-4 (0-1). Szarvas, 400 néző, vezette: Pikó Attila. Szarvasi FC: Szabó B. – Závoda (Nagy R.), Klimaj, Furár (Lós), Csellár, Benczúr, Petykó, Kristóf, Somogyi J. P., Bakró, Murvai (Enabulele). Vezetőedző: Somogyi János. Tisza Volán: Dongó – Kormányos, Vida (Pénzváltó), Dargó, Grünvald, Kéri, Mucsi (Farkas), Szilágyi N., Annus (Varga M.), Beretka, Faragó. Vezetőedző: Buchholcz Gábor. Gólszerzők: Faragó 2, Beretka, Szilágyi. Sárga lap: Petykó, Lós ill. Vida, Szilágyi, Annus. Kiállítás: Csellár ill. Dargó. Buchholcz Gábor: A mérkőzés elején a belső védőim kissé túlpörögték magukat, lett egy kiállításunk és egy sárgánk is középen, majd a kettős csere, Pénzváltó és Farkas beállása új erőt adott a csapatnak. Nagyon jókor jött Faragó gólja, a Szarvas megpróbált támadni, de mindez meddőnek bizonyult, miután már ők is 10 emberre fogyatkoztak már a mi akaratunk érvényesült. Szívben és tüdőben is kiemelkedőt teljesítettünk, ebből lehet meríteni. Remélem ezt a győzelmet majd egy hazai, Tököl elleni diadallal fejeljük meg és onnantól már a három pontokat kezdjük gyűjtögetni.Online közvetítésünk:
90' Vége a mérkőzésnek.
86' Egyértelmű szegedi fölény, a végére igazi örömfocival, a vendégek magabiztosan járatják a labdát.
82'GÓÓÓL! Faragó fordult le szépen védőjéről eltolta a kifutó kapus mellett a labdát, s a Tisza Volán NB III-as történetének 150. gólját szerezte meg, mikor a kapu közepébe passzolt. 0-4
77' Annus helyére az 1994-es születésű Varga Martin állt be.
74' A hazai oldalon Kristóf is besárgult.
72'GÓÓÓL! Farkas szabadrúgása Kéri mellén pihen meg, aki Szilágyi elé tálal, ő pedig egy átvétel után 10 méterről a felsőbe bombázta a bőrt. 0-3
71' Szilágyi sárga lapot kapott.
70' Kétszer is a leshatárról ugrottak ki a szegedi támadók, a partjelző mindkétszer megakasztotta a ziccert, a szegedi kispad komoly kritikával illette az ítéleteket...
66' Erősen lesgyanús helyzetben indult s tört a szegedi kapura Somogyi, de a vendégvédelem az utolsó pillanatban beérte a támadót.
62'KIÁLLÍTÁS Kéri kiugrását utolsó emberként egy visszarántással állította meg Csellár, a bíró piros lapot mutatott fel neki. Ismét egyenlő létszámban fociznak a felek.
58'GÓÓÓL! Faragó külsővel indította Beretkát, aki átvétel nélkül, 16 méterről elcsavarta a labdát a kifutó kapus mellett. 0-2
56' Szilágyi ugratta ki Beretkát, aki senkitől sem zavartatva a kapusra vezette a labdát, de Szabó lábában akadt el a ziccere.
52' Faragó ugrott ki egy előreíveléssel, összecsapott a kapussal, a labda a támadónál maradt, de már nem tudott úgy ráfordulni, hogy az üres kapuba pofozza azt.
49' Korményost billentették ki a jobb szélen egyensúlyából, a szarvasi beadás pedig a félidőben beállt, s most középre érkező Nagy Rolandot találta meg, aki gyatrán keresztbe lőtte a kapu előtt a labdát.
46' A Szeged kezdőrúgásával újra útjára indult a labda.
SZÜNET
46' Vége az első félidőnek.
43' Szilágyi veszélyes szögletét csak csúsztatni tudta Annus, így az elkerülte a hazai kaput.
42' Annus kapott sárga lapot.
38' Kéri robogott el a jobb oldalon beadásán a hosszú oldalon Faragót találta meg a visszafejelt labdáját Beretka középről 11 méterről a kapu fölé bombázta.
32'GÓÓÓL! Egy kimaradt Faragó-helyzet után a gól is megérkezett. Szilágyi szöglete a rövid sarokra csapódott be, amit Faragó a hálóba stukkolt. 0-1
29' Kettős csere a Szegednél. Vida és Mucsi jön le, Pénzváltó és Farkas bizonyíthat.
28' Vida 20 méterre Dongó kapujától szerelt, szabálytalannak minősítette azt a bíró, majd a reklamáló Vidának sárgát osztott.
25'KIÁLLÍTÁS Szabadrúgáshoz jutott a Szarvas, Dargó átfutott a labda előtt, amit a játékvezető sárgalappal jutalmazott, így a szegedi védő második figyelmeztetése miatt idő előtt mehetett zuhanyozni.
22' Kezezés miatt Dargó kap sárgát.
20' Dargó csúszott el a szegedi védőharmadban, Somogyi egyedül tört Dongó kapujára, de lövés helyett keresztbe passzolt, a Tisza Volán pedig felszabadított.
19' Faragó elrontott labdaátvétele miatt elmaradt egy ziccer.
17' Fölényben a Szeged, Szabó centerez jobbról, ismét csak centiken múlt a gólhelyzet.
14' Beretka kiugratásából tört Muci kapura de a hazai portás vetődve szedte fel a támadó elől a bőrt.
13' Kéri a jobb oldalon lefutott egy védőt, ,majd cselezett s betört a 16-oson belülre, laposan Faragó felé passzolt de egy védőláb az utolsó pillanatban mentett.
11' Átvette a Szeged a játék irányítását. Három gyors akciót is vezetett a vendéggárda, melyekből kettő beadással végződött. A kissé meredek centerezést azonban lehúzta Szabó kapus.
5' Mezőnyjátékkal telnek az első percek, a szegedieknek egy ígéretes kontratámadást vezényelhettek volna Faragó indításából, de Kormányos nem tudott megiramodni a labdával.
2' A mérkőzést a hazai gárda kezdte, amely tiszta fehér szerelésben játszik, a szegediek pedig a megszokott kék-fekete szerelésben.
1' A mérkőzés gyászszünettel kezdődik. Egy 76 éves, öt évtizede a Szarvasnak szurkoló sortárs emlékére, aki a közelmúltban hunyt el.
14.45: Üdvözöljük az olvasóinkat Szarvasról, ebben a kora tavaszi napsütéses, meleg időben! A csapatok melegítenek, az NB III-as meccseknél megszokott nézőszámnál már most többen látogattak ki a szarvasi stadionba. A pálya igen jól előkészített, így hát minden adott egy izgalmas találkozóhoz. A szarvasi együttes 15 pontjával a tizenkettedik helyen várta a fordulót, s makói vereségével egyértelműen a kiesőzónába sodródott, mivel rendkívül összesűrűsödött mögötte az alsóház. Somogyi János alakulata menekülőre fogná. A vendég kék-feketék 19 pontot számlálnak, ami jelenleg a kilencedik pozícióhoz elegendő. Buchholcz Gábor csapata 7-10 pont távolságra van a kitűzött harmadik-ötödik helytől, azaz a Dunaharaszti elleni zakó után újabb botlást szintén nem engedhet meg magának. Parázs kis meccs várható! Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.