Sport

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 2. forduló

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 2. forduló

2012. március 16., péntek
Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 2. forduló
Népszerű játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának mérkőzéseire a Balástya csapatkapitánya, Bosánszki Mihály tippel. A megyei I. osztály 19. fordulóját rendezik szombaton és vasárnap. Tippbajnok játékunkban a szabadnapos KSE Balástyából Bosánszki Mihályt kérdeztük. A "cséká" hazai sikereket vár a rangadókon, azaz jóslata szerint a Mórahalom két vállra fektetni majd az Algyőt, míg a Dorozsma lógó orral távozhat Csongrádról. Azt jósolja továbbá, hogy az Ujszegedi TC elkönyvelheti tizedik döntetlenjét, ezúttal a Kiszombor ellen. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér. Az első tavaszi körben Hegyesi Zsolt (SZVSE) 5 ponttal nyitott.

Bosánszki Mihály (Balástya) tippjei a 19. fordulóra:

Ujszegedi TC - Kiszombor 1-1 Csanádpalota - Kistelek 1-2 Csongrád - Kiskundorozsma 2-0 Mórahalom - Algyő 3-1 Tápé - Mindszent 2-1 Sándorfalva - Röszke 3-0 Szegedi VSE - Hódmezővásárhelyi FC II. 1-0 Ásotthalom - Nagymágocs 2-0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.