Sport

Vízilabda: elmarad a Beton bajnoki meccse

Vízilabda: elmarad a Beton bajnoki meccse

2012. február 4., szombat
Vízilabda: elmarad a Beton bajnoki meccse

Szombat reggelre kiderült, hogy a nagy havazás miatt a Debrecen nem vállalja a szegedi utazást a vízilabda OB I 12. fordulóbeli koraesti mérkőzésére.

A szolnoki példa alapján már eleve kérdéses volt, hogy a havazás miatt alkalmas lesz-e a játékra az újszegedi sportuszoda - a másik Tisza-parti városban a katasztrófavédelem tiltotta le a Szente elleni bajnokit, mivel kérdéses volt, hogy a nagy havat elbírja-e az uszoda sátorteteje. Bár az üzemeltető Szegedi Sport és Fürdők Kft. ezt a problémát ki tudta küszöbölni, az időjárási viszonyok miatt vendégek nem vállalták a túrát, s ezt jelezték a szövetségnek is, mely jóváhagyta a döntést. A mérkőzés pótlásáról jövő héten döntenek. A Szolnok - Szentes és Szeged - Debrecen derbin kívül elmarad a Honvéd kaposvári, és a Vasas pécsi túrája is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.