Sport

Narcisse-mezt hozott Baksának a Pick Szeged

Narcisse-mezt hozott Baksának a Pick Szeged

2012. február 16., csütörtök
Narcisse-mezt hozott Baksának a Pick Szeged

A Pick Szeged a THW Kiel világklasszisának, Daniel Narcisse-nak a mezét ajándékozta az A-Híd Szeged Beton VE kapusának, Baksa Lászlónak. Baksa egyik kedvenc sportolója a francia játékos.

A Tisza-parti klub remek kapcsolatot ápol az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatával. A szegedi együttes válogatott kapusának,

Baksa Lászlónak

kedvenc sportolója

Daniel Narcisse

, a THW Kiel olimpiai-, világ-, és Európa-bajnok francia légiósa. Baksa Szegeden készített is egy közös fotót az irányítóval, mikor a Kiel itt játszott. A Pick Szeged vezetése a németországi út előtt komoly szervezkedésbe kezdett, és szerencsére a THW Kiel mindenben partner volt, így európa-bajnoki bronzérmes kapusunk egy 25-ös számú aláírt mezt kapott ajándékba. A szegedi küldöttség sem ment üres kézzel Németországba, egy 13-as magyar pólóválogatott sapkát vittek magukkal, amelyet az Eb-bronzérmes együttes írt alá. A mez- és sapkacserére a THW Kiel - Pick Szeged meccs után került sor. Baksa a Szolnok elleni bajnoki előtt kapta meg a Narcisse mezt, ahogyan arról

online közvetítésünk elején

is beszámoltunk. "Nagyon örülök neki, Daniel Narcisse az egyik kedvenc sportolóm, amikor ősszel Szegeden játszott a Kiel, egy közös fotót is csináltattunk, amely ki lesz nagyítva, a póló pedig be lesz kereteztetve, felkerül majd a falra" – mondta a Beton kiváló hálóőre. "Köszönöm mindazoknak, akik valamit is tettek ezért, Daniel mezének a megszerzésével egy álmom vált valóra. Van még egy, de a Michael Jordannel történő találkozásnak igen kicsi az esélye" - tette hozzá nevetve a kapus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.