Sport

Labdarúgás: kiharcolta a győzelmet az Alsóváros

Labdarúgás: kiharcolta a győzelmet az Alsóváros

2011. október 16., vasárnap
Labdarúgás: kiharcolta a győzelmet az Alsóváros

Hátrányból fordítottak a szegediek a Pusztamérges elleni szombati találkozón, a hajrában szerezték meg a három pontot.

Rögtön kezdés után az első lehetőség a hazai csapat előtt adódott, de a kapura törő

Albert

közeli lövését bravúrral ütötte szögletre a vendégek kapusa. Nem sokkal később csapata egy jól eltalált lövéssel vezetéshez is jutott. Többet kezdeményezett ezután is az alsóvárosi alakulat, de kimaradt egy büntető, és több jó lehetőségből sem jött össze az egyenlítés. A szünet után fordult a helyzet: a saját térfelére behúzódó hazai gárda ellentámadásokkal próbálkozott, míg a vendégek enyhe mezőnyfölényüket nem tudták gólra váltani, igaz, a szerencsével is hadilábon álltak. (Két meg nem adott góljuk, ugyanannyi kapufájuk volt, és a hazai kapuvédő is többször kiválóan védett.) Sokáig úgy tűnt, sikerül megőriznie előnyét a pusztamérgesi csapatnak, de a hajrában a hazai csapatkapitány,

Farkas M.

két remek alakításával fordítani tudott a majdnem csapatnyi hiányzót (sérülés, eltiltás, egyéb elfoglaltság okán) nélkülöző Alsóváros.

A megyei III. osztály Homokháti csoport 9. fordulójában:

Vizíközmű-Alsóváros SE - Pusztamérges FC 2-1 (0-1).

Szeged, Szabadság tér, 50 néző, vezette: Barna (Kőhalmi).

Vizíközmű-Alsóváros SE:

Bondár - Bicskei, Kéri, Kis Z., Csúcs - Daróczi, Albert (Tóth G. 55'), Szentágotai, Nagypál - Farkas M., Káity. Edző: Kiss Ferenc.

Pusztamérges FC:

Zámbó - Makra (Kisfaludi 55'), Gyuris, Simhercz, Farkas J., Németh (Kispál I. 46'), Sári, Lehóczki, Silló, Preszner, Szekeres.

Gólszerzők:

Farkas M. 2, illetve Lehóczki Á.

Sárga lap:

Bicskei

A meccs krónikája:

5. perc:

Lehóczki 22 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 0-1

26. perc:

Nagypált a büntetőterületen belül szabálytalanul választották el a labdától, a megítélt 11-est a sértett végezte el, de a gyengére sikeredett és középre tartó lövését védte Zámbó kapus.

78. perc:

Daróczi jobb oldali beadását Farkas M. 10 méterről fejelte a kapuba; 1-1

83. perc:

A balösszekötő helyén kilépő Farkas M. 14 méterről laposan a jobb sarokba küldte a labdát; 2-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.