Sport

Vízilabda: németeket verve második a Merész-csapat

Vízilabda: németeket verve második a Merész-csapat

2011. június 27., hétfő
Vízilabda: németeket verve második a Merész-csapat

A sanghaji világbajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott magabiztosan, 14–8-ra nyert vasárnap a németek ellen a Hollandiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán, amelyet ezzel a második helyen zárt.

A magyar csapat a pénteki nyitónapon 17–8-ra megverte a spanyolokat, majd szombaton 10–8-ra kikapott a házigazdák együttesétől, akik a zárónapon a Spanyolokat is magabiztosan győzték le, s ezzel megnyerték a hazai tornát. A válogatott keretének egyaránt tagja az elmúlt szezonban a Taylor&Nash Universitas Szeged együttesét erősítő, ám a nyár folyamán távozó

Drávucz Rita

, valamint a center

Tóth Ildikó

.

Merész András

szövetségi kapitány együttese július 1-jén hazai környezetben ismét a németekkel játszik, ezúttal Eb-selejtezőn, ahol a csoportjában eddig veretlen válogatott már kvalifikálta magát a jövőévi kontinensviadalra.

Dutch-kupa, női vízilabda felkészülési torna, 3. forduló:

Magyarország – Németország 14–8

A végeredmény:

1. Hollandia 9 pont 2. Magyarország 6 pont 3. Spanyolország 3 pont 4. Németország 0 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.