Sport

Vízilabda: bajnoki negyedik az Universitas Szeged

Vízilabda: bajnoki negyedik az Universitas Szeged

2011. április 15., péntek
Vízilabda: bajnoki negyedik az Universitas Szeged
Bár végig tartotta magát, és Drávucz Rita vezényletével többször is vezetett az Eger otthonában a Taylor&Nash Universitas Szeged női vízilabdacsapata a bajnoki bronzcsata harmadik, egri mérkőzésén, végül nem sikerült a bravúr, s a negyedik negyedben kiharcolt hazai győzelem egyúttal azt is jelenti, hogy Godova Gábor együttese, második élvonalbeli idényében a bajnoki negyedik helyet szerezte meg. Az Eger zsinórban harmadszor lett harmadik.

Női vízilabda OB I, a 3. helyért, 3. mérkőzés:

ZF-Eger - Taylor&Nash Universitas Szeged 11-9 (3-3, 3-3, 3-3, 2-0) Eger, Bitskey-uszoda, 100 néző. Vezette: Vogel G., Németh A. Eger: SZABÓ I. - KERTES 2, ANTAL 4, Pócsi, Pengő, CZIGÁNY 4, Bene 1. Csere: Somhegyi, Szeredi, Vályi, Illés. Vezetőedző: Kelemen Attila. Universitas Szeged: Gundl - Lengyel Dominika 1, DRÁVUCZ 4, TÓTH I. 2, Hegedűs R., DALMÁDY SZ. 2, Dalmády P. Csere: Árkosy, Lengyel Dorottya, Miklós, Lengyel A., Tóth P. Vezetőedző: Godova Gábor. Gól - emberelőnyből: 10/6, ill. 9/4. Ötméteresből: -/-, ill. -/-. Kipontozódott: Dalmády Sz. (28'), Drávucz (32' - cserével végleg). A párharc végeredménye: 3-0 a ZF-Eger javára. Kelemen Attila: "A szerdai meccset ismételtük, úgy látszik a lányok szeretik az izgalmakat. A bajnokság elején az aranyérmet tűztük ki célul, sajnos ez nem sikerült. Megérdemelten vagyunk harmadikok, így elégedetten vagyok picit csalódott." Godova Gábor: "Most is gratulálok az Egernek. Felemás évet zártunk, voltak nagyon jó időszakaink és kevésbé jók. Ez egy formálódó csapatnak a természetes velejárója. Ettől függetlenül - mint eddig is - sok mindent nem értek, akkor hogyan értheti a közönség?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.