Sport

Vízilabda: büntetőkkel kikapott a Szeged Beton

Vízilabda: büntetőkkel kikapott a Szeged Beton

2010. május 12., szerda
Vízilabda: büntetőkkel kikapott a Szeged Beton

Büntetőkkel kikapott a Szeged Beton ob I-es vízilabdacsapata a Ferencváros otthonában. Ezzel a két nyert mérkőzésig tartó párharc állása 1-1. A harmadik helyet a szombati, szegedi találkozó dönti el.

A férfi vízilabda ob I-ben a két nyert mérkőzésig tartó bronzcsata második meccsét Budapesten játszotta a Ferencváros és a Szeged Beton. Az első találkozót a Szeged magabiztosan nyerte és annak reményében utazott a fővárosba, hogy 1990 és 2005 után ismét megszerzi a harmadik helyet. Erre minden esély meg is volt, hiszen az első negyedben már 3-1-re vezetett a szegedi gárda, és az első félidő végén is vezetett a Beton.

Kásás Zoltán

együttese a harmadik játékrészben tovább növelte előnyét és elhúzott 5-3-ra. A negyedik nyolc percben a Fradi fölényben játszott és kiegyenlített. A hosszabbítás első félidejében nem született gól, majd a Szeged szerzett vezetést. A hazaiak 40 másodperccel a találkozó vége előtt egyenlítettek és büntetők következtek. A szegediek két ötméterest kihagytak, így az FTC nyerte a találkozót. A párharc állása 1-1. Folytatás szombaton az újszegedi sportuszodában, ahol mindenképpen eldől, hogy kié lesz a bronzérem.

Férfi vízilabda ob I. rájátszás, 3. helyért, 2. mérkőzés

FTC - Szeged Beton 12-11 (1-3, 1-0, 1-2, 4-2, hosszabbításban: 0-0, 1-1, ötméteresek: 4-3)

Budapest, 200 néző. Vezette: Horváth, Juhász.

FTC:

Jászberényi – Weszelovszky 4, Balatoni 2, Mátyás, Máthé, Babay 1, Czigány 1. Csere: Georgescu 2, Tóth B. 2, Tóth M., Steinmetz B. Edző: Godova Gábor.

Szeged Beton:

Baksa - Vindisch 3, Molnár 2, Juhász 2, Török 1, Lehmann 1, Komlósi. Csere: Busila 1, Varga, Kuncz, Somogyi 1, Ágner, Kayes. Edző: Kásás Zoltán. Gól - emberelőnyből: 4/2 illetve 5/1. Ötméteresből: 1/1 illetve 1/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.