Vízilabda: a hetedik helyért játszhat a Contitech Szeged Diapolo a BVSC elleni vereséget követően

2017. április 19., szerda · Hozzászólok

szeged-bvsc020kf

A férfi vízilabda OB I. rájátszásának első mérkőzésén a BVSC otthonában szerepelt Varga Péter együttese, ahol nem sikerült megtörnie rossz sorozatát, ismét vereséget szenvedett a fővárosi együttestől. Ezzel az is eldőlt, hogy a szegedi gárda a 7-8. helyért küzdhet meg a bajnokságban. Tovább »

Vízilabda: Kiss Csaba: nem történhet meg negyedszer!

2016. május 10., kedd · Hozzászólok

tiszavirag-bvsc009kf

Harmadjára is vereséget szenvedett a BVSC-től a ContiTech Szeged Diapolo: a szombati meccset követően Varga Péter együttese lépéshátrányba került az ötödik helyért vívott párharcban, így amennyiben szerdán nem tud nyerni a fővárosban, akkor véget ér számára a szezon, amelyet a hatodik helyen zár. A sorsdöntő meccs előtt Kiss Csabát, a szegediek csapatkapitányát kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: kötelező letudva, elődöntős a Beton

2012. március 28., szerda · Hozzászólok

Hétfői hódmezővásárhelyi győzelme után a bajnoki negyeddöntő második, népligeti mérkőzését is simán nyerte az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabdacsapata, így bejutott az OB I elődöntőjébe.
Tovább »

Vízilabda: bronzérmes és Euroligás a Szeged Beton + HANG, FOTÓK

2011. május 16., hétfő · Hozzászólok

szegedbeton_honved_it (18) Hideg időben, de parázs meccsen, furcsa hangulatú találkozón hátrányból fordított a Szeged Beton a Honvéd ellen hazai medencében a bajnoki harmadik helyért vívott vízi csata visszavágóján. Ezzel Kásás Zoltán együttese megszerezte a bronzérmet és a jogot az Euroligában való indulásra.
Tovább »

Vízilabda: gyakorlatilag már bronzérmes és Euroligában a Szeged Beton

2011. május 13., péntek · Hozzászólok

Elsősorban második félidei jó védekezésének köszönhetően magabiztos győzelmet aratott a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata az OB I harmadik helyéért zajló bronzcsata első találkozóján a Honvéd ellen idegenben, így gyakorlatilag már az Euroligában érezheti magát a Kásás-legénység.
Tovább »

Vízilabda: nem tudta ellensúlyozni az egri fölényt a Beton + FOTÓK

2011. május 11., szerda · Hozzászólok

szeged_beton_eger15_gs Nem sikerült a bravúr az Eger ellen a Szeged Betonnak a playoff első szakaszának tét nélküli utolsó mérkőzésén. A vendégek nagy arányú győzelme sem lett volna meglepetés, a végeredmény nem tükrözi két negyeden át tartó lehengerlő fölényüket. A találkozót online közvetítettük.
Tovább »

Vízilabda: a döntetlen is elég volt a Betonnak

2011. május 8., vasárnap · Hozzászólok

A rájátszásban immár harmadik döntetlenjét játszotta a Szeged Beton férfi vízilabda-együttese – ezúttal a Honvéd ellen hazai medencében. Ezzel Kásás Zoltán csapata bebiztosította rájátszásbeli harmadik helyét, így a bronzéremért hazai környezetben vívhatja a visszavágót – ugyancsak Szivós Mártonékkal.
Tovább »

Vízilabda: az idényben már hatodszor a Vasas ellen a Beton

2011. május 1., vasárnap · Hozzászólok

szegedbeton_vasas19_gs Ismét összecsap a Szeged Beton a Vasas együttesével a férfi vízilabda OB I rájátszásának 4. fordulójában. A bajnoki döntő szempontjából sorsdöntő következik, ha a Beton kikap, szinte biztos, hogy nem jut a döntőbe, míg a Vasas győzelme esetén biztosíthatja részvételét ugyanott.
Tovább »

Vízilabda: egri henger a negyedik negyedben

2011. április 23., szombat · Hozzászólok

Gyenge kezdés után, négy gólos hátrányból állt fel a harmadik negyed végére a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata Egerben az OB I rájátszásának 3. fordulójában, azonban az utolsó játékrészben más sebességi fokozatba kapcsoltak Gerendás György legényei, és letarolták a fórjait ma is csapnivalóan kihasználó szegedieket.
Tovább »

Vízilabda: győzni kellene Egerben a Betonnak

2011. április 22., péntek · Hozzászólok

Szombaton 18 órakor száll újra vízbe Egerben a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata az OB I rájátszás első szakaszának 3. fordulójában. Kásás Zoltán legénysége eddigi két rájátszástalálkozóján nem bírt ellenfeleivel – igaz, azok sem velük – mind a Vasas ellen itthon, mind a Honvéd ellen idegenben döntetlen eredmény született.
Tovább »

Vízilabda: 5-0-ról veszített két pontot a Beton

2011. április 20., szerda · Hozzászólok

Második rájátszásbeli mérkőzésén sem tudott nyerni a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata az OB I 1-4. helyért zajló küzdelmeiben, a Honvéd otthonában. Kásás Zoltán legénysége már 5-0-ra is vezetett az első félidőben, emberelőnyös szituációit azonban képtelen volt gólra váltani a büntetőkkel megszórt meccsen.
Tovább »

Vízilabda: álomkezdés után Beton-pontmentés + FOTÓK

2011. április 17., vasárnap · Egy hozzászólás

szegedbeton_vasas05_gs Remek rajtot vett a rájátszásban a Szeged Beton – igaz ez csak a Vasas elleni találkozó első negyedére igaz, végül a pontmentésnek kellett örülni: akárcsak a januári alapszakasz-mérkőzésen, ezúttal is 7-7-es döntetlent játszott a két csapat. A vízicsatát online közvetítettük.
Tovább »

Vízilabda: folytatná idei jó szereplését a Beton + FOTÓK

2011. április 15., péntek · Hozzászólok

szeged_beton-sajto_ot (1) Pénteken 13 órától sajtótájékoztatót tartott a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata az OB I alapszakaszának lezárulta és a kezdődő rájátszás kapcsán a Reök-kávézó különtermében, mely a gárda klubhelyiségeként is üzemel. A csapat vezetői és játékosai bíznak benne, hogy sikerül tartani az idei iramot és a második helyet megtartva döntőbe juthat a csapat.
Tovább »

Vízilabda: Eger, Szeged, Vasas, Honvéd a rájátszásban a férfiaknál

2011. április 9., szombat · Hozzászólok

A szombaton rendezett 26. fordulóval véget ért a férfi vízilabda OB I alapszakasza. A Szeged Beton szabadnapos volt az utolsó fordulóban, ám már korábban eldőlt, hogy az alapszakaszgyőztes Eger, a címvédő Vasas és a Honvéd társaságában vív meg a legjobb négy közötti rájátszásos vetélkedésében a férfi vízilabda OB I első helyéért.
Tovább »

Sporthétvége: Akcióban a Szedeák és a Beton

2009. május 7., csütörtök · Hozzászólok

A szegedi sportos hétvégén ezúttal az SZTE-Szedeákra és a Szeged Betonra összepontosíthatunk. Férfi kosarasaink az NB I/B 9. helyéért küzdenek, a pólósok pedig az OB I 5. helyét szereznék meg újpesti győzelmükkel. Ha velünk tartanak, ezúttal sem maradnak le semmiről! Tovább »