Vízilabda: a hetedik helyért játszhat a Contitech Szeged Diapolo a BVSC elleni vereséget követően

2017. április 19., szerda · Hozzászólok

szeged-bvsc020kf

A férfi vízilabda OB I. rájátszásának első mérkőzésén a BVSC otthonában szerepelt Varga Péter együttese, ahol nem sikerült megtörnie rossz sorozatát, ismét vereséget szenvedett a fővárosi együttestől. Ezzel az is eldőlt, hogy a szegedi gárda a 7-8. helyért küzdhet meg a bajnokságban. Tovább »

Vízilabda: Kiss Csaba: nem történhet meg negyedszer!

2016. május 10., kedd · Hozzászólok

tiszavirag-bvsc009kf

Harmadjára is vereséget szenvedett a BVSC-től a ContiTech Szeged Diapolo: a szombati meccset követően Varga Péter együttese lépéshátrányba került az ötödik helyért vívott párharcban, így amennyiben szerdán nem tud nyerni a fővárosban, akkor véget ér számára a szezon, amelyet a hatodik helyen zár. A sorsdöntő meccs előtt Kiss Csabát, a szegediek csapatkapitányát kérdeztük. Tovább »

Vízilabda: kötelező letudva, elődöntős a Beton

2012. március 28., szerda · Hozzászólok

Hétfői hódmezővásárhelyi győzelme után a bajnoki negyeddöntő második, népligeti mérkőzését is simán nyerte az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabdacsapata, így bejutott az OB I elődöntőjébe.
Tovább »

Vízilabda: bronzérmes és Euroligás a Szeged Beton + HANG, FOTÓK

2011. május 16., hétfő · Hozzászólok

szegedbeton_honved_it (18) Hideg időben, de parázs meccsen, furcsa hangulatú találkozón hátrányból fordított a Szeged Beton a Honvéd ellen hazai medencében a bajnoki harmadik helyért vívott vízi csata visszavágóján. Ezzel Kásás Zoltán együttese megszerezte a bronzérmet és a jogot az Euroligában való indulásra.
Tovább »

Vízilabda: gyakorlatilag már bronzérmes és Euroligában a Szeged Beton

2011. május 13., péntek · Hozzászólok

Elsősorban második félidei jó védekezésének köszönhetően magabiztos győzelmet aratott a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata az OB I harmadik helyéért zajló bronzcsata első találkozóján a Honvéd ellen idegenben, így gyakorlatilag már az Euroligában érezheti magát a Kásás-legénység.
Tovább »

Vízilabda: nem tudta ellensúlyozni az egri fölényt a Beton + FOTÓK

2011. május 11., szerda · Hozzászólok

szeged_beton_eger15_gs Nem sikerült a bravúr az Eger ellen a Szeged Betonnak a playoff első szakaszának tét nélküli utolsó mérkőzésén. A vendégek nagy arányú győzelme sem lett volna meglepetés, a végeredmény nem tükrözi két negyeden át tartó lehengerlő fölényüket. A találkozót online közvetítettük.
Tovább »

Vízilabda: a döntetlen is elég volt a Betonnak

2011. május 8., vasárnap · Hozzászólok

A rájátszásban immár harmadik döntetlenjét játszotta a Szeged Beton férfi vízilabda-együttese – ezúttal a Honvéd ellen hazai medencében. Ezzel Kásás Zoltán csapata bebiztosította rájátszásbeli harmadik helyét, így a bronzéremért hazai környezetben vívhatja a visszavágót – ugyancsak Szivós Mártonékkal.
Tovább »

Vízilabda: az idényben már hatodszor a Vasas ellen a Beton

2011. május 1., vasárnap · Hozzászólok

szegedbeton_vasas19_gs Ismét összecsap a Szeged Beton a Vasas együttesével a férfi vízilabda OB I rájátszásának 4. fordulójában. A bajnoki döntő szempontjából sorsdöntő következik, ha a Beton kikap, szinte biztos, hogy nem jut a döntőbe, míg a Vasas győzelme esetén biztosíthatja részvételét ugyanott.
Tovább »

Következő oldal »