Sport

Asztalitenisz: hajszálnyira járt a csodától a Floratom

Asztalitenisz: hajszálnyira járt a csodától a Floratom

2010. május 22., szombat
Asztalitenisz: hajszálnyira járt a csodától a Floratom

Szoros mérkőzésen szenvedett vereséget szombaton hazai pályán a második helyen álló Celldömölkkel szemben a Floratom Szeged extraligás férfi asztalitenisz-csapata.

Hajszálnyira állt a csodától a Floratom együttese a bajnoki címért versenyben lévő vasiak ellen a bajnokság hajrájában. A Dudás–Erdélyi-duónak ugyan nem sok esélye volt a Fazekas–Lindner-kettős ellen, ezt követően azonban szegedi parádét láthatott a nagyérdemű!

Dudás

extázisban játszva, minimális különbséggel győzte le az ötvenszeres válogatott

Fazekast

, majd a fiatal

Kriston

szintén döntő játszmában múlta felül

Lindnert,

2-1.

Erdélyi

győzelmi esélyt hagyott kihasználatlanul a légiósélet után hazaszerződő Pagonyi ellen, de Dudást ő sem tudta megállítani, 3-2. Kriston szoros szettekben maradt alul Fazekas ellen, ahogy Erdélyi sem bírt Lindnerrel, fordított a Celldömölk, 3-4. Kriston nem sok esélyt hagyott Pagonyinak, ahogyan Erdélyinek sem Fazekas. Dudás a szegedi bravúrpontért játszhatott a világversenyeket megjárt Lindner ellen, de végül beigazolódott a papírforma, 4-6.

Férfi asztalitenisz extraliga 16. forduló:

Floratom Szeged AC – Celldömölk Mávépcell Wewalka 4-6.

Szeged, 50 néző A szegedi győzelmeket szerezték: Dudás 2, Kriston 2. Lukács Levente:

„Kis szerencsével az egész hazai pingpong szezon legnagyobb meglepetését szerezhettük volna!”

Férfi asztalitenisz NB I 17. forduló:

Floratom Szeged AC II. – ATSK Szeged 12-6.

Győztek: Lukács 4, Szollár 4, Kószó 2, Tóth S. és a Lukács–Szollár-páros, illetve: Varga 2, Ferencz, Lele, Márki és a Lele–Ferencz-páros. Kiélezett mérkőzésre lehetett számítani a városi rangadón, azonban a Floratom II. magabiztosan szerezte meg a két bajnoki pontot, ezzel továbbra is versenyben maradt a dobogóért folytatott küzdelemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.