Politika

Orbán Viktorral Washingtonban tartottak panelbeszélgetést

Orbán Viktorral Washingtonban tartottak panelbeszélgetést

Az amerikai-magyar kapcsolatok jövője címmel tartottak panelbeszélgetést

2024. március 7., csütörtök
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Orbán Viktorral Washingtonban tartottak panelbeszélgetést

Az amerikai-magyar kapcsolatok jövője címmel tartott panelbeszélgetést csütörtökön a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage (Örökség) alapítvány, a vendég ezúttal Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke volt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

ORBÁN Viktor
Orbán Viktor Washingtonban. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Orbán Viktorral Kevin Roberts, a Heritage elnöke beszélgetett, a közönség soraiban a legnevesebb amerikai jobboldali politikusok, elemzők, közéleti személyiségek foglaltak helyet. A programot Vivek Ramaswamy amerikai konzervatív politikus, kommentátor, korábbi republikánus elnökjelölt vezette fel. Elhangzott: a világnak szüksége van egy mozgalomra, amely az igazságért, a hagyományokért, a családokért, az emberekért küzd.

A zárt körű panelbeszélgetésen Orbán Viktort a magyar konzervatív család- és gazdaságpolitika sikereiről, kihívásairól, az ukrajnai háborúról, az amerikai-magyar kapcsolatokról, Trump elnökről és személyes politikai hitvallásáról kérdezték.

A program után a miniszterelnök a washingtoni magyar nagykövetségen megbeszélést folytatott Steve Bannon amerikai médiaszemélyiséggel, politikai stratégával, Donald Trump korábbi elnök tanácsadójával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.