Politika

Újabb homályos baloldali pénzügyletre derülhet fény

Újabb homályos baloldali pénzügyletre derülhet fény

2023. augusztus 29., kedd
Újabb homályos baloldali pénzügyletre derülhet fény

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vizsgálhatja ki a Juhász Péternek juttatott külföldi pénzek forrását – értesült a lap. Az ellenzéknek címzett, négymilliárdos külföldi támogatásból a legutóbbi választás időszakában több mint hatvanmillió forint az Együtt ex-politikusánál vándorolt, aki ezért cserébe egy internetes portálon (Nerpédia) próbálta lejáratni a kormánypártokat.

Az ellenzéki politikus oldala csak a választási kampányban működött, így elképzelhető, hogy egy balliberális választási projektről volt csak szó.

Ezt igazolja az, hogy a Nemzeti Információs Központ (NIK) tavalyi jelentése szerint a Bajnai nevével fémjelzett, külföldről pénzelt DatAdat-csoport partnerei között feltűnt Juhász KözösÜgyünk Nonprofit Kft.-je is, amely a Nerpédia Facebook-hirdetéseit, illetve Juhász Péter videóinak népszerűsítését fizette.

A teljes cikkIDE KATTINTVAolvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.