Meteor

Sok lesz a napsütés, de van, ahol dermesztő lesz a hajnal

Sok lesz a napsütés, de van, ahol dermesztő lesz a hajnal

2023. június 13., kedd
Sok lesz a napsütés, de van, ahol dermesztő lesz a hajnal

Elvétve eshet csak az eső.

Szerdán napos-gomolyfelhős időre készülhetünk. Zápor, esetleg zivatar kialakulására elvétve lehet számítani, főleg északon. Gyenge, mérsékelt légmozgás várható.

Hajnalban 7-13 fokra készülhetünk, de a hideg, északi völgyekben 5 fok közelébe süllyedhet a hőmérséklet.

Délután 22-27 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön a megnövekvő gomolyfelhők mellett dél felől egyre több fátyolfelhő érkezik fölénk. A déli, és keleti tájakon megvastagszik a felhőzet és késő délután, valamint este a keleti, délkeleti országrészben több helyen várható eső, zápor, néhol zivatar. Az északi-északkeleti szél helyenként nyugaton és délkeleten megélénkülhet. A csúcshőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Pénteken keleten többnyire felhős idő ígérkezik, a Dunántúlon a fátyolfelhők mellett több napsütés várható. Eső, záporok főként keleten alakulhatnak. Az északi, északnyugati szél több helyen megélénkül, nyugaton megerősödik. Napközben 19-27 fokra van kilátás.

(via Időkép)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.