Meteor

Szerdán visszatér a napsütés

Szerdán visszatér a napsütés

2021. augusztus 17., kedd
Szerdán visszatér a napsütés

Az ország délkeleti, keleti felében is csökken a felhőzet, naposra fordul az idő, ezzel egyidejűleg pedig a csapadék is fokozatosan szűnik - tehát holnaptól visszatér Szegedre is a napsütés.

Éjszaka ismét vastagabb felhők sodródnak fölénk, ám ezekből gyenge, szemerkélő eső csak néhol fordulhat elő.Szerdán reggel a maradványfelhőzetből még nem zárható ki párcseppes eső, majd szakadozik a felhőzet, és a többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek. Napközben legfeljebb néhol lehet záporeső.

A keddi, nagy területen lévő erős északnyugati szél estére fokozatosan veszít erejéből, majd szerdán napközben ismét megélénkül, helyenként megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között várható, de az átmenetileg derült és szélcsendes tájakon ennél hidegebb lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 22 és 27 fok között alakul, délkeleten, délen lesz melegebb az idő.

via MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.