Kultúra

Stohl Andrást is láthatjuk az idei Szabadtérin

Stohl Andrást is láthatjuk az idei Szabadtérin

2023. április 28., péntek
Stohl Andrást is láthatjuk az idei Szabadtérin

Stohl Andrással egészül ki az Ezeregy éjszaka főszereplőinek névsora. A Jászai Mari-díjas színművész a world musical gonosztevője, Dzsáfár szerepében lép színpadra Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István augusztusi ősbemutatójában - írja a fesztivál sajtóközleményében.

Hazánk egyik legnépszerűbb színséze, Stohl András is főszerepet kap az Ezeregy éjszaka ősbemutatóján. A Jászai Mari-díjas színész, műsorvezető számára sajátos kihívásokkal jár, hogy egy olyan karaktert kell életre keltenie, akinek történetét számos, köztük világhírű feldolgozásokban is megismerhették már a nézők.

Mint a közleményben nyilatkozta, nem először jár a Dóm téri színpadon, szerepelt az Alföldi Róbert által rendezett Csárdáskirálynőben, a Mágnás Miskában, illetve az itt bemutatott István, a királyban is, de a Mamma mia!-ban is láthattuk.

A napfény városába idén is örömmel visszatérő színész és művésztársainak alakítását hat alkalommal tekinthetik meg a musicalrajongók. Az Ezeregy éjszaka augusztus 11., 12., 13., 18., 19. és 20. este hívja egzotikus mesebeli utazásra a Szegedi Szabadtéri Játékok látogatóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.