Kultúra

Két gyermekkori kedvencük előtt tiszteleg a Fool Moon + VIDEÓ

Két gyermekkori kedvencük előtt tiszteleg a Fool Moon + VIDEÓ

2017. január 18., szerda
Két gyermekkori kedvencük előtt tiszteleg a Fool Moon + VIDEÓ
Fool_Moon

A legismertebb Bud Spencer-filmek betétdalait gyúrta össze egy rövid videóban a Fool Moon. A fiúk természetesen nem spórolták ki a pisztáciát, vagyis az acappella hangzást sem.

Néhány napja tudatta Facebook-követőivel a Fool Moon együttes, hogy két gyermekkori kedvencük,

Bud Spencer

és

Terence Hill

tiszteletére hatperces videós összeállítást készítettek filmjeikből.

Molnár Gábor

, az együttes vezetője elmondta, a hatalmas filmzenei anyagból főleg a számukra legkedvesebb jelentek közül válogattak úgy, hogy azalatt

Guido

és

Maurizio de Angelis

zeneszerzők mindenki számára ismert dallamai csendüljenek fel; természetesen saját előadásban. Az acappella együttes szólistája,

Mészáros Tamás

korábban egyébként tagja volt egy Bud Spencer - Terence Hill-féle tribute zenekarnak. Molnár Gábor elárulta, még az idén szeretnének összerakni egy olyan lemezt, melyre filmzenéket énekelnek fel acappella stílusban. Ehhez készült korábban a Trónok harca feldolgozásuk is, melyet szintén érdemes meghallgatni! A fiúknak a puffin adott erőt, és mindent lebíró akaratot, úgyhogy nézzétek meg, különben...dühbe jönnek. http://www.youtube.com/watch?v=ODRPq1Asuvs&feature=youtu.be A Fool Moon-t újabb nemzetközi díjra jelölték, az Cappella Video Award-on ezúttal az Uptown Funk és a Hello.tourist! videókkal vesznek részt. Előbbi a legjobb vágás, utóbbit pedig a leghumorosabb kategóriába került be. A díjak odaítéléséről szakmai zsűri dönt, február 4-én derül ki, kik lettek a legjobbak, és kik hozzák el az acappella Oscar-díját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.