Kultúra

Dömötör Mihály fotóművész alkotói tárlatvezetése az Emlékpontban

Dömötör Mihály fotóművész alkotói tárlatvezetése az Emlékpontban

2015. április 22., szerda
Dömötör Mihály fotóművész alkotói tárlatvezetése az Emlékpontban
romlas_viragai_domotorm

A hervadt virágok szépségét bemutató kiállításán tart vezetést Dömötör Mihály fotóművész április 24-én, pénteken délután 4 órakor az Emlékpontban. A "romlás virágairól" és Bohumil Hrabalról Miklós Péter, az Emlékpont intézményvezetője beszélget az alkotóval. A különleges performance zenei aláfestését a Deep Purple adja - igaz felvételről.

Dömötör Mihály

fotóművész május első hétvégéjéig megtekinthető tárlatán arra keresi a választ, hogy a múló élet megőrizhető-e képmásként, illetve áthelyezhető-e egy, az életnél tartósabb tágasabb létidőbe? A téli temetőben meglátott letörött szegfű elindította sorozat képei felmutatják a bennünket körülvevő élő és élettelen valóság összefüggéseit - mondja a fotóművész. Dömötör Mihály abban bízik, hogy a köznapi tekintett elöl rejtve maradó, figyelemre sem méltatott, hervadt virágokat műalkotásként bemutatva maradandó esztétikai élménnyel lesznek gazdagabbak a kiállításra ellátogatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.