Kultúra

Ingyenes tárlatvezetések januárban is a Móra-múzeumban

Ingyenes tárlatvezetések januárban is a Móra-múzeumban

2014. január 13., hétfő
Ingyenes tárlatvezetések januárban is a Móra-múzeumban
SZS20131018_titanic_kiallitas_megnyito_003

A téli szünet után ismét kinyitotta kapuit a Móra Ferenc Múzeum, a Fekete ház és a Vármúzeum Szegeden. Két ikonikus kiállítás is búcsúzik január végén a várostól, ezért újra ingyenes tárlatvezetésekkel várják az érdeklődőket a Titanic-, az Örkény- és a Gárdonyi-kiállításokon.

Január 26-án zár a meghosszabbított Titanic és Carpathia a Vármúzeumban, valamint az ikonikus Örkény 100+1 emléktárlat a Fekete házban- a kiállításokat ingyenes tárlatvezetésekkel búcsúztatják Szegeden. Január 18-án és január 25-én, szombaton várják az ajándékvezetések a látogatókat: a Titanic-kiállításon délelőtt fél 11-es, az Örkény-tárlaton pedig 11 órás kezdettel. Nem csak a búcsúzó tárlatok, hanem a márciusig nyitva tartó A láthatatlan ember arcai című Gárdonyi-kiállításon is ingyenes vezetések indulnak a januári szombatokon 11 órakor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.