Kultúra

Danko Jones és Kelis a SZIN zárónapján

Danko Jones és Kelis a SZIN zárónapján

2011. augusztus 27., szombat
Danko Jones és Kelis a SZIN zárónapján

Harapós zárónap lesz a szombat a SZINen: a Danko Jones a fesztivál történetének legnagyobb turnébuszával érkezett a Partfürdőre, és már pakolják ki a hangszereiket.

A kanadai rockerekkel átellenben, a fesztiválterület másik végén az elektronikával kevert r’n’b szól majd – Kelis legutóbbi albumáról játszik majd a SZINeseknek. A díva a fellépés idejére három különböző helyen is foglalt szállást magának, kisfiának és zenésztársainak, így a koncert után eldöntheti, melyik lakosztályában piheni ki a bulit. Pénteken új hagyomány született: a zöld divatbemutatón jövőre is gyönyörködhetnek a modellekben és az öko kreációkban a fesztiválozók. A rockoroszlán Danko Jones épp’ hangol – már a beállás is hatalmas buli, a fesztiválozók pillanatok alatt a színpad elé gyűltek. Este kiadós rock & roll jut majd mindenkinek, aki a kanadai srácok koncertjét választja. Finomkodás, pihengetős bólogatás biztosan nem, pörgős gitárbetétek, masszív dobszólamok és óriási közönségőrület várható Danko Jones és bandája koncertjén. Kelis az esti fellépésére három szállásának valamelyikén készülődik, kisfiával együtt. A kis Knightnak a szervezők ajándék fesztiválpólóval készültek, és mindent megtesznek, hogy ő és anyukája is a lehető legjobban érezzék magukat Szegeden. A legutóbbi, Flesh Tone című albumán elektronikusabb vonalat hozó énekesnő a legnagyobb slágereit, a Milkshake-et és a Trick me-t sem hagyja otthon este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.