Közélet

Néhány órán belül elkapták a kifosztókat

Néhány órán belül elkapták a kifosztókat

2023. október 30., hétfő
Néhány órán belül elkapták a kifosztókat

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy páros ellen, akik megvertek és kifosztottak egy férfit Csongrádon.

A megalapozott gyanú szerint 2023. augusztus 4-én szerelemféltés miatt egy helybéli lakos szóváltásba keveredett egy másik férfival Csongrádon, majd dulakodni kezdtek. A sértett el akart szaladni, azonban vitapartnere utolérte, és homlokon ütötte egy téglával, amitől elesett. A férfi magatehetetlenségét kihasználva a támadó elvette a pénzét, a kulcscsomóját és a mobiltelefonját is. A bűncselekmény elkövetésekor jelen volt a bántalmazó élettársa is.

A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként pár óra leforgása alatt azonosítottak egy csongrádi férfit és egy nőt, akiket előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki a Csongrádi Rendőrkapitányságon. Megállapították, hogy a 21 éves férfi 2023. júliusában egy autót is megpróbált ellopni a városban, azonban kísérlete kudarcba fulladt, így inkább megrongálta a járművet. Az ügyben súlyos testi sértés és kifosztás bűntett, továbbá rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.