Közélet

A Dugonics téri üzlet az ország második legforgalmasabb ALDI-áruháza

A Dugonics téri üzlet az ország második legforgalmasabb ALDI-áruháza

2023. október 28., szombat
A Dugonics téri üzlet az ország második legforgalmasabb ALDI-áruháza

A Webrádió információi szerint országos viszonylatban is második legforgalmasabb üzlete nyílt meg az Aldinak a Dugonics téren, mintegy másfél évvel ezelőtt. Ezen jó eredmény eléréséhez alig több mint 1 évre volt csak szüksége a német diszkontláncnak.

Az ALDI a Webrádió kérdésére elismerte, hogy a Dugonics téri teljesít az egyik legjobban az országban. Mint írták a Dugonics téri ALDI-üzlet országos szinten is kiemelkedő vásárlószámot mondhat magáénak, és élvonalbeli forgalmat bonyolít le.

A vállalat természetesen nagyon örül annak, hogy a szegedi vásárlók ilyen nagy számban térnek be az üzleteibe, különös tekintettel a Dugonics téribe.

Valamennyi szegedi ALDI üzlet jól teljesít országos viszonylatban is. Előkelő helyet foglal el a Móravárosi körúti, a Makkosházi körúti, a Kossuth Lajos sugárúti és a Szeged Plázában található áruház is.

A német diszkontlánc szűkszavúan reagált arra a kérdésre, hogy tervezik-e további üzletek megnyitását. A vállalat jelenleg is tervezi, hogy a hozzá érkező vásárló igényeknek megfelelve tovább erősíti jelenlétét Magyarországon és folyamatosan keresi a fejlesztésre alkalmas ingatlanokat. A sejtelmes válaszból talán kiolvasható, hogy további ALDI üzlet(ek) is várhatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.