Közélet

Nagyot szólt a SZIN első napja

Nagyot szólt a SZIN első napja

2023. augusztus 24., csütörtök
Nagyot szólt a SZIN első napja

Bár 6 óra körül úgy tűnt, hogy esővel indul az idei SZIN, de ez senkit nem tartott vissza. Tömött sorokban érkeztek a fesztiválozók a Partfürdőre, hogy bevessék magukat a nyár egyik utolsó bulijára. A szervezők ötlete bevált, sokan jöttek „szegedi karszalaggal”, azaz az első napra meghirdetett akciós jeggyel. Talán ennek is köszönhető, hogy már az első napon dugig megtelt a SZIN.

Magyarország második legnagyobb fesztiválszínpadán az első napon a 4S Street kezdett, majd Quimby. Az első nap külföldi sztárvendége Alok volt. A brazil DJ látványban is gazdag fellépésére megtelt a Nagyszínpad előtti tér.

Az este egyik legnagyobb buliját Follow the Flow hozta, a „hátsó nagyszínpad” előtt egy gombostűt sem lehetett leejteni.

Csütörtökön este érkezik a nagyszínpadra, Kies, ByeAlex és a Slepp, a Halott pénz és Lukas Graham, de fellép még a Magna Cum Laude, a Carson Coma, és a Parno Graszt is-és ez csak tényleg egy szűk ízelítő volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.