Közélet

Minimálisan csúszik a Kolozsvári tér átadása

Minimálisan csúszik a Kolozsvári tér átadása

2019. január 21., hétfő
Minimálisan csúszik a Kolozsvári tér átadása

Senki sem dolgozott a Kolozsvári tér felújításán – számoltunk be a múlthéten. A hideg időjárásra hivatkozva nem történik semmi, ezért ha keveset is, de csúszik a kivitelezés.

Először a gyerekektől néhány méterre dolgozó munkagépek, legutóbb pedig a bármilyen életjeltől mentes munkavégzés kapcsán cikkeztünk a Kolozsvári tér önkormányzati forrásból történő felújításáról.

Megkeresésünkre az önkormányzat azt válaszolta, hogy akivitelező ütemezése szerint a tavalyi évre a tér bontási munkálatainak egy része, valamint a tervszerű fakivágások elvégzése volt betervezve, ami eddig meg is történt. Most azonban a kivitelezést felfüggesztették a hideg idő miatt,és amint az időjárási körülmények lehetővé teszik folytatódni fognak. Azt is írják, hogy a befejezési határidő meghatározásakor a téli, kivitelezési munkavégzés szempontjából kedvezőtlen időszakot az önkormányzat figyelembe vette, így a munkálatok ideiglenes leállása a 2019. június elején esedékes határidőre történő befejezését nem veszélyezteti – habár az önkormányzati szeged.hu-n még szeptemberben azt írták, hogy május végére készül el a Kolozsvári tér rekonstrukciója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.