Közélet

Kutyaugatás miatt bántalmazta idős, beteg szomszédját egy deszki férfi

Kutyaugatás miatt bántalmazta idős, beteg szomszédját egy deszki férfi

2017. január 31., kedd
Kutyaugatás miatt bántalmazta idős, beteg szomszédját egy deszki férfi

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a deszki férfival szemben, aki a szomszédjára támadt tavaly augusztusban.

A vádirat szerint a férfi augusztus 11-én a reggeli órákban az utcán szóváltásba keveredett az egyik szomszédjával a vádlott udvarán tartott kutyák hangossága miatt - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. A vádlott és az időskorú, mozgásszervi betegségben szenvedő sértett között szóváltás, kisebb lökdösődés alakult ki, amelyet megelégelve a sértett hátat fordított és elindult a saját háza felé. A vádlott ezt követően a sértett mellé lépett és ököllel arcon ütötte. Az ütés következtében a sértett fején levő szemüveg összetört, elrepült, a törött üveg pedig megsértette az arcát, szemét. A bántalmazás következtében az idős férfi hámsérüléseket, valamint szemsérülést szenvedett, amelyek 8 napon belül gyógyultak. A járási ügyészség a vádlottat a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.