Előzetesben a szerb embercsempész

2017. október 6., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség előzetes letartóztatását indítványozta annak a szerb állampolgárságú nőnek, akik október 2-án négy koszovói személynek nyújtott segítséget ahhoz, hogy a Szerb Köztársaság területéről Magyarországra belépjenek. Tovább »

Vádemelés az embercsempész bűnszövetség tagjaival szemen

2017. augusztus 8., kedd · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szír, marokkói és két tunéziai állampolgárral szemben, akik 2016. július 25-ét megelőzően előzetes megállapodás alapján vagyoni haszonszerzésre törekedve vittek illegálisan Magyarországra juttatott migránsokat Ausztriába. Tovább »

Illegális potencianövelőket árult egy szegedi pár

2017. június 30., péntek · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi párral szemben, akik 2014. áprilisa és 2016. májusa között engedély nélküli egészségügyi termékeket árultak – tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Kézzel tépte le a kerékpárzárt, majd a rendőrökbe hajtott

2017. június 14., szerda · Hozzászólok

lopott_kerekpar

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a kisteleki fiatalemberrel szemben, aki április elején az éjjeli órákban puszta kézzel tépte szét a kerékpár zárat, de sokáig nem jutott a biciklivel. Tovább »

Bűnszövetségben babakocsival lopták végig a várost

2017. május 18., csütörtök · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a három nővel és három férfival szemben, akik jellemzően ruhaneműket, kozmetikai termékeket és élelmiszereket tulajdonítottak el több, mint egy éven keresztül. Tovább »

Vádat emeltek a közösen nevelt gyermeküket csempésző norvég és bolgár elkövetőkkel szemben

2017. április 11., kedd · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a norvég nővel és bolgár férfival szemben, akik okmányokkal nem rendelkező közösen nevelt gyermeküket próbálták az Európai Unió területére bevinni. Tovább »

Házi őrizetet rendeltek el a lopás miatt letartóztatott nő ellen

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

jog_birosag_torveny

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a nőnek a házi őrizetét, akit lopás miatt vett őrizetbe a rendőrség szerdán. A bíróság döntése alapján a gyanúsított házi őrizete 2017. május 7-ig tart. A házi őrizet végrehajtásának helyéül a bíróság a gyanúsított lakhelyét jelölte ki, ahol két kiskorú gyermekét neveli. Tovább »

Idős édesanyját és mostohaapját bántalmazó, kirabló férfi ellen emelt vádat az ügyészség

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a kisteleki férfival szemben, aki a vele egy ingatlanban élő édesanyját és mostohaapját éveken keresztül rendszeresen bántalmazta és tőlük egy alkalommal, erőszakkal pénzt vett el. Tovább »

Előzetesben a hatvankét kilogramm marihuanával lebukott két férfi

2017. március 31., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a két férfinak az előzetes letartóztatását, akiket kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt szerdán vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsítottak előzetes letartóztatása április 30-ig tart. Tovább »

Egyre több drogos ügy a bíróságon

2017. március 30., csütörtök · 3 hozzászólás

A Szegedi Járásbíróságon az idei év első negyedévében jelentős emelkedés mutatkozott azon előzetes letartóztatások elrendelésének számában, melyet a Csongrád Megyei Főügyészség, illetve a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség kábítószer birtoklásának bűntette és kábítószer-kereskedelem bűntette miatti büntetőügyekben indítványozott. Tovább »

Előzetesben a szerb embercsempész

2017. március 24., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára a nyomozási bíró előzetes letartóztatásba helyezte azt a szerb férfit, aki hétfőn próbált meg két koszovóit az országba csempészni – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Vádemelés a bolgár fegyvercsempésszel szemben

2017. március 21., kedd · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a bolgár férfival szemben, aki ez év elején próbált meg fegyvert és lőszereket Magyarországra csempészni – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Vádat emelt az ügyészség az ügyintézés menetének befolyásolásáért pénzt kérő férfival szemben

2017. március 10., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a magyar férfival szemben, aki 2012. és 2014. között magyarul nem tudó szerb állampolgároktól vett át pénzt Szegeden arra hivatkozással, hogy elintézi az ügyintézőnél, hogy a nyelvtudás hiánya a magyar állampolgárság megszerzésének ne legyen akadálya. Tovább »

Előzetesben a kábítószer-kereskedő sándorfalvi és szegedi férfi

2017. március 6., hétfő · Hozzászólok

biro_birosag_per_itelet

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a két férfit, aki egyike közel két évig kereskedett kábítószerrel Szegeden. Tovább »

Vádat emelt az ügyészség pszichoaktív anyaggal visszaélő férfival szemben

2017. március 3., péntek · Egy hozzászólás

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki 2015-ben és 2016-ban pszichoaktív anyagot, „herbált” szerzett meg, valamint adott át. Tovább »

Öt év szökés után előzetesben a csalásokkal gyanúsított szegedi férfi

2017. február 28., kedd · Egy hozzászólás

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a szegedi férfit, aki a még mindig szökésben levő élettársával együtt hét személynek okozott milliós nagyságrendű kárt a 2010-es évek elején Szegeden. Tovább »

Vádat emelt az ügyészség üdülési jog értékesítésével visszaélő férfival szemben

2017. február 20., hétfő · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a budapesti férfival szemben, aki 2014. szeptember és 2016. január között tizenhét személyt csapott be azzal, hogy közvetítői díjat vett át üdülési jog értékesítésére, miközben célja kizárólag a közvetítői díj megszerzése volt. Tovább »

Előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség két embercsempésznek

2017. február 10., péntek · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség előzetes letartóztatását indítványozta annak a két férfinak, akik 2015. júniusában és júliusában migráns személyeknek nyújtottak segítséget ahhoz, hogy a Szerb Köztársaság területéről Magyarországra belépjenek. Tovább »

Pincéjében nevelt kendert egy szegedi házaspár

2017. február 6., hétfő · 2 hozzászólás

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Belvárosi lakása pincéjében alakított ki kenderültetvényt egy szegedi házaspár, amellyel szemben vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t. Tovább »

Előzetes letartóztatásban az elvégzett munka ellenértékét veréssel és fenyegetéssel visszakövetelő férfi

2017. február 3., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a csanyteleki férfinak, aki január 23-án megverte és a laminált padló árának megfizetésére szólította fel azt a férfit, aki korábban a padlót lerakta az egyik házában. Tovább »

Vádat emelt az ügyészség a magyar-szerb-pakisztáni embercsempész szervezet tagjaival szemben

2017. január 19., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt tizenöt magyar állampolgárral szemben, akik pakisztáni, szerb és magyar elkövetőkből álló bűnszervezet tagjaiként csempésztek illegális bevándorlókat az Európai Unió területére. A szervezet tevékenységének felderítésére a magyar, az osztrák és a szerb hatóságok 2015. szeptemberében közös nyomozó csoportot hoztak létre. Tovább »

Következő oldal »