Közélet

Hátrányos helyzetű gyermekeket lát vendégül Szegeden a Last Vegas cirkusz

Hátrányos helyzetű gyermekeket lát vendégül Szegeden a Last Vegas cirkusz

2015. május 15., péntek
Hátrányos helyzetű gyermekeket lát vendégül Szegeden a Last Vegas cirkusz
last_vegas_cirkusz

Igazi amerikai showműsorral várja vendégeit Szegeden a Circus Last Vegas. A társulat kétszáz hátrányos helyzetű gyermeket is meghívott az előadására.

Kétszáz hátrányos helyzetű gyermeket lát vendégül egy előadásra a Circus Last Vegas Show Szegeden. A hazánkban egyedülálló műsorelemeket felvonultató cirkusz május 20-24. között várja a családokat a Rókusi körúton található Tesco áruház szomszédságában. A Circus Last Vegas Show egy idén alakult, amerikai-magyar vegyes társulat, melynek kitűzött célja a jótékonykodás, hogy a cirkuszok varázslatos világa a nehéz sorsúak előtt is megnyílhasson. Ennek szellemében vették fel a kapcsolatot a Csongrád Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat és Gyermekotthonok Igazgatóságával, segítségükkel közel kétszáz hátrányos helyzetű gyermek élvezheti az előadásukat. A műsor különleges a hazai cirkuszok között: egy igazi amerikai show-műsor tárul a látogatók szeme elé bohócokkal, zsonglőrökkel, Herkules erőművésszel, táncosokkal, BMX-világbajnokkal, Elvis Presley-imitátorral és a társulat gyönyörű fehér oroszlánjait is megtekinthetik.

Circus Last Vegas heti műsor időpontjai, Szeged, május 20-24.:

Szerda: 18 órától Csütörtök: 18 órától Péntek: 18 órától Szombat: 15 és 18 órától Vasárnap: 11 és 15 órától

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.