Közélet

Három éves lett a makói Hagymatikum

Három éves lett a makói Hagymatikum

2015. január 24., szombat
Három éves lett a makói Hagymatikum
hagymatikum_szulinap

Szülinapi partyt tartottak szombaton a makói Hagymatikum Gyógyfürdőben. Czirbus Gábor alpolgármester, Toldi János és Kovács Sándor önkormányzati képviselők is részt vettek a közös ünneplésen.

Délután öt óráig több mint kétezren érkeztek a programra. 800 szeletes tortát osztottak a vendégeknek, ebben a képviselő-testület tagjai is segítettek.

Scheitzner Beáta

a fürdő ügyvezető- igazgatója elmondta, kiemelt figyelmet fordítottak a mai nap szervezésére. A programok már délelőtt megkezdődtek, welcome drinkkel várták az érkezőket. 10 órától kreatív játszóház volt,

Gergely Róbert

énekelt, volt lufisbohóc, az esti sztárvendégként

Fatima

lépett fel és habpartyt is rendeznek. A mulatság hajnal két óráig tart. Az igazgató elmondta, a tavalyi évben közel 400.000 vendége volt a fürdőnek, ez az azt megelőző évhez képest 25 százalékos látogatószám növekedés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.