Közélet

Kezdőket és haladó harcosokat vár a Szandzsu Thai Box klub

Kezdőket és haladó harcosokat vár a Szandzsu Thai Box klub

2014. szeptember 2., kedd
Kezdőket és haladó harcosokat vár a Szandzsu Thai Box klub
szandzsuthaiboxhirdetes_TV02

Régóta sportolsz, netán most ismerkednél csak meg a harcművészetekkel? A szegedi Szandzsu Thai Box amatőr és haladó sportolókat vár klubjába.

Megkezdi őszi évadát a Szandzsu Thai Box, amely haladó és amatőr sportolni vágyókat vár sorai közé. Az Arany János Általános Iskolában (illetve korábban a Bonifert Domonkos Általános Iskolában) a klub felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt tart edzéseket, tehetségeik már számos országos megmérettetésen is sikerrel szerepeltek. Az edzéseket a sportág rangos képviselői is látogatják, hogy tanácsokkal lássák el a fiatalabb generációt, nemrég vendégül látták

Rehák Györgyöt

, a Magyar Kick-Box Szövetség thai-box szakágának igazgatóját is. Gyerekeket, felnőtteket, kezdőket és haladókat is várnak az Arany János Általános Iskolába, a kezdők csoportja hétfőn és szerdán 17-18 óra között, míg a haladóké 18-19 órakor indul. Kellő számú jelentkező esetén októbertől a 6-14 éves korosztály számára is indul egy csoport. Ha egy ütős estére vágytok, vár a Szandzsu Thai Box!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.