Közélet

Több mint 100 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet számára

Több mint 100 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet számára

2014. július 3., csütörtök
Több mint 100 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet számára

Rekord összegű, 113,4 millió forintnyi támogatás gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet átmeneti otthonainak javára a májusban elindított Felhőtlen gyermekkor elnevezésű adománygyűjtésen.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. és az Ökumenikus Segélyszervezet május 7-én indította útjára kuponos akcióját, amelyek hat hete alatt több mint 56,7 millió forintnyi adomány gyűlt össze. Az áruházlánc ezt az összeget megduplázta, így összesen mintegy 113,4 millió forinttal járulnak hozzá a segélyszervezet átmeneti otthonaiban élő családok körülményeinek javításához és a gyermekek nyári táboroztatásához - közölte az áruházlánc csütörtökön az MTI-vel. Az összegzés szerint

Lehel László

, a segélyszervezet elnök-igazgatója a támogatás jelképes átadásakor arról beszélt, hogy a több mint 100 millió forintnak köszönhetően az eredeti céloknál is többre vállalkozhatnak: az átmeneti otthonokban élő gyermekek nyári táboroztatásán túl több intézmény - így a miskolci, orosházi és kastélyosdombói otthonok - esetében is lehetőség nyílik a régóta sürgető felújításokra és fejlesztésekre, az ott élő családok körülményeinek javítására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.