Évről évre nő az adományozók száma az Ökumenikus Segélyszervezetnél

2015. november 8., vasárnap · Hozzászólok

A széles társadalmi támogatottság, a szervezet ismertsége nyomán évről évre nő az Ökumenikus Segélyszervezethez csatlakozók, adományozók száma – mondta Gáncs Kristóf, a szervezet kommunikációs igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában. Tovább »

Jótékonysági félmaratont szervezett az Ökumenikus Segélyszervezet Beregszászon

2015. október 3., szombat · Hozzászólok

Hagyományteremtő céllal szervezett jótékonysági félmaratont szombaton Beregszászon az Ökumenikus Segélyszervezet, amelynek két jószolgálati nagykövete, Kovács Koko István és Lévai Anikó is részt vett a nagy érdeklődés mellett megtartott futóversenyen. Tovább »

Gyűjtsünk együtt a felhőtlen gyermekkorért!

2015. május 8., péntek · Hozzászólok

Felhotlen_gyermekkor_web_620_430

A Tesco idén is stratégiai partnere az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtő akciójának. Az áruházlánc vásárlói tavaly több mint 56 millió forinttal járultak hozzá nehéz sorsú gyermekek mindennapjainak szebbé tételéhez. A vásárlók ezúttal is az áruházak kasszáinál, valamint online elérhető 250 forintos kupon vásárlásával vehetnek részt az akcióban.
Tovább »

Megkezdte a tanszercsomagok kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet

2014. augusztus 26., kedd · Hozzászólok

Megkezdte a rászorulóknak gyűjtött tanszercsomagok kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet az Iskolakezdés együtt! elnevezésű jótékonysági program keretében, de a 250 forintos felajánlásokat a 1353-as adományvonalon továbbra is várják.
Tovább »